CINE-I DĂ LECȚII MINISTRULUI CÂMPEANU? 5.06.

0
79

CINE-I DĂ LECȚII MINISTRULUI CÂMPEANU?  5.06.Vorbesc despre hărțuire trei jurnaliști agresivi, inapți de dialog. La Realitatea Plus  L.Botin, Mititelu, Mujgoci îi explică, aproape în cor, ministrului Câmpeanu  cum se face să se lupte împotriva hărțuirii din școli. Un copil s-a aruncat de la fereastră, n-a murit. A fost umilit pentru că era ”țigan ” (așa a zis Botin) și sărac. Bullying-ul e neclar pentru cei din studio. E neclar și pentru profesori. Ministrul era la telefon și e agresat de cei trei surexcitați. Un inspector general din București a fost dat afară, pentru declarații cretine.

Ministrul le-a explicat ”gazdelor” ce va încerca să facă, le-a spus că e nevoie de consilieri (psihologi) în toate școlile, dar cei trei nu-s apți de o dezbatere. Mujgoci a decis că părinții sunt imbecili, care trimit copii la școală doar ca să scape de ei, needucați. Mititelu se enervează și zice că nu-i așa, că nu e bine să generalizăm.

Limbajul folosit de cei trei psihopăței, pe care i-a cuprins grija de educație e greu de reprodus. ”Miroase a hoit în București” (trimitere la Sectorul 1) afirmă preocupatul de educație. A trecut la subiectul următor, cel cu sushi de pe o fată dezbrăcată. Subiect fumat de presă și FB de câteva zile. E vorba de un restaurant de fițe din București. Râsul nervos al colegei Mititelu arată cât de non-știre au lansat. Duduia avea dreptate. Mujgoci are citate din Oana Zăvoranu. Băiat cu standarde înalte. Vă dați seama ce program se oferă la ore de maximă audiență la un post cu audiență minimă ?

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here