HOLBĂRI APROAPE NEVINOVATE

0
53

Liviu Teodorescu „Justin Timberlake” la Te Cunosc de Undeva (Antena 1)
Liviu Teodorescu „Justin Timberlake” la Te Cunosc de Undeva (Antena 1)

* Paula Chirilă a cânta cu Ristei un medley Laura Stoica. Ea a falsat mult. Dar nu era pentru juriu, așa că toți au fost politicoși.  George a trebuit s-o imite pe Alexandra Stan. Ce să imite la ea? S-a mirat și Aradits. Ai făcut din nimic bici! Dar de ce să propună producătorii astfel de nulități? Feli Donose devine Romica Puceanu. De ce m-ar interesa? Așa că am abandonat brusc. Muzica lăutărească avea farmecul ei când nu apăruseră sufocantele manele. Andreea Bălan a fost entuziasmată de cum s-a mișcat Liviu- Timberlake. Andrei și Liviu sunt Talisman. Semănau mai curând cu unul de la ABBA…Alin Oprea în variantă dublă! E ziua ta, dar fălsuț! N-a avut niciun sens să-i pui pe doi oameni să joace același rol în oglindă!  De ce ar imita-o cineva pe Brigitte Bardot cântînd? Micuța a fost foarte drăguță cu un twist a la francaise…și ce text bogat! A fost prea veselă pentru cât de languroasă e Bardot…Theo Rose e simpatică…resursele ei sunt mai mari decât ale celei imitate! A mai fost și un fel de Ramazzotti, un tip de la Zdob și Zdub…muzical a fost cea mai plictisitoare ediție. Liviu Teodorescu a câștigat ediția…cu siguranță cel mai înalt concurent!
* Am văzut la Prima TV Cireașa de pe tort. Nu mult. Era Mircea N. Stoian care gătise niște feluri teribile de care se plângeau toți, iar bucătarul arbitru se strâmba teribil. Victimele erau Ruxandra Dragomir, fosta șefă de la tenis, Mitoșeru și Bebelușa Oana, cea care dansa excelent.
* Pe Sport.ro (3.04.) Mironică se face că nu înțelege de ce colegul Matei Udrea sugerează că Dinamo-Astra a fost blat. Ioana Moldovan, cea care țipă mereu, crede că e imposibil așa ceva. Cică venea Dinamo la două puncte de primul loc. Și ce dacă? Scopul este ca FCSB să nu ia titlul. În rest totul e o.k.  Udrea susține că nici Pandurii nu a jucat corect cu FCSB. Cum de a luat croatul două galbene așa ușor, se întreabă Matei Udrea. Încă un argument pentru un alt blat. Toate meciurile Viitorul-Steaua li se par dubioase. Sunt atacați arbitrii…Ioana urlă ca o dementă afirmând că Marius Avram trebuia să dea henț la mijlocul terenului ș.a.m.d. Astfel de discuții au făcut praf resturile fotbalului românesc. Marotele unora, cultivate cu obstinație pe toate căile.
* Declarațiile lui Rednic, bășcălia lui, arată exact cum stăm. Îi cere lui Alibec să-i dea mingea înapoi, sau 300 de euro, pentru că jucătorul a plecat cu mingea acasă, după cele trei goluri date! Nu părea defel a antrenor care a pierdut cu 1-4…
* La B1TV se vorbea cu Ion Cristoiu despre falimentul clasei politice.  Tandemul de la conducerea PNL e perdant, afirmă I.C. Ghorghiu plusează prea mult pe statutul ei de viitoare mămică! Primarii trimiși în instanțe, ar putea să arunce în față niște iepurași la alegeri. Atmosfera pascală se simte!
* El Clasico a fost tensionat. Barcelona a înscris, iar Real a egalat. Gazdele n-au strălucit dar au jucat coerent. Real nu m-a impresionat cu nimic, dar l-a  final a forțat bine…Tribunele arhipline, dar destul de cuminți…Real a dat gol în min 80 și nu s-a validat. Apoi Ronaldo a lovit bara! Ramos eliminat, iar Ronaldo dă gol în 10 oameni! 1-2!  Oarecum surpriză! De 4 ani n-a bătut Real pe Nou Camp. Meritul antrenorului Zidane e subliniat de toți comentatorii.
* Fetele de la volei, CSMBucurești au câștigat prima lor cupă europeană. Au învins și în deplasare, în Turcia și s-au ales cu Challenge Cup.
* La handbal fete Corona Brașov joacă foarte slab în prima repriză cu o echipă din Germania. 11-15…Dezolantă atitudine…la pauză.  Este partida tur.  Ciudat este că fetele joacă fără pic de inteligență tactică, primind gol după gol pe contraatac. Rar am văzut o echipă atât de inconsistentă. Ratări cu zecile…Ascultând cum le vorbește antrenorul nu mă mir defel. Corona a ajuns la două goluri înspre final de joc…În final a fost 22-26! *Cam așa s-au purtat și fetele de la Baia Mare cu echipa din Muntenegru, dar atunci era vorba de campioana Europei. Zile negre pentru handbalul nostru!  În partea a doua au ajuns la un gol diferență, toată lumea a sperat într-o revenire miraculoasă, dar colegele Cristinei Neagu s-au enervat și au câștigat detașat.
* Florin Andone a dat trei goluri în Spania. Liga a doua!
* Steaua a bătut greu pe ASA Tg. Mureș, dar meritat. 2-1 și cursa pentru titlu continuă în doi cu Astra și Steaua. Cel puțin așa se vede acum. Lui Gigi Becali nu i-a plăcut cum a făcut schimbările Reghe. Reghe a explicat de ce a făcut schimbările respective.. . Dealtfel  Râpă, cel introdus, a făcut și 11 metri…Crăciunescu analizează fazele…Stanciu și Voiculeț trebuia să ia galben, Pintilii trebuia eliminat…Radu Naum vrea cu orice preț să arate că arbitrul a greșit în favoarea Stelei, dar nu reușește…La 11 metri acordat era fault în atac, așa că nu era nimic…Tamaș trebuia să ia galben, deci era de roșu!  Adică ar fi fost două eliminări la Steaua conform dinamoviștilor Naum și Geambașu…Așa că iar a fost FCSB avantajată, dă de înțeles marele jurnalist corect R. Naum! * Evident e băgat telefonic Șumudică, pentru că vorbise Becali despre el. Ne explică. Șumi a fost cu Buduru la Palat, așa cum a spus GB. Zice că era vorba de 1.200.000 euro pentru Budescu și Alibec.Iar el s-a opus ferm. Asta spune el, martor la negocieri. N-a vorbit niciodată cu Gigi personal .Șumi insinuează tot felul de nasoale. Se laudă cu faptul că nu minte, iar Enache a ajuns la Steaua doar pentru că a vrut el. . Afirmă că arbitrii ajută FCSB. Exact ce fac și oamenii de la GSP și DigiSport. Când cineva se laudă că e curat la fiecare 5 minute, atunci e clar că nu este! *Duckadam în studio, nu spune absolut nimic în apărarea echipei lui, dar nici a patronului! Zice ceva vag legat de acuzele lui Șumudică privind arbitrajul, dar foarte moale, nefiresc de moale.* Becali susține că el joacă mai bine ca Bawab. Delirante declarațiile lui la final de joc reluate  la DigiSport Matinal. Se întrevede o viitoare despărțire de Reghe?  Cum să spui că jocul a fost prost, când a fost printre puținele jocuri cu ceva faze spectaculoase, când echipa a marcat și după un 11 metri încasat aiurea?  Patronul trebuia să cheltuiască mai puțin, să cumpere mai puțini jucători și atunci nu avea de ce urla după bani!* Colțescu a furat Steaua de trei goluri, iar Șumudică, cel care a beneficiat, e supărat pe acest arbitru! Nu e tare?*
* TVR  are un buget de trei ori cât Antenele și ProTV . Radu Banciu informează și comentează. Patronii Antenelor și Pro  au ajuns la pârnaie pe lungă și scurtă durată. TVR are aproape 3000 de oameni. Celelalte posturi merg cu 400-500 de angajați! Banciu consideră că soluția e ca TVR să se închidă, s-o ia de la zero, cu 400 de oameni…
* Cine l-o fi sfătuit pe Ludovic Orban să iasă la atac fără niciun sens? Să se certe cu PSD pe vorbe? Să soliciți scuze după doi ani, când tu vrei să devii primar al Capitalei? Nu are niciun proiect pentru noi, dar vrea scuze pentru ei! Liberalii nu găsesc niciun om credibil în două partide?

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here