HOLBĂRI ADUNATE SÂMBĂTĂ (5.06)

0
98
HOLBĂRI ADUNATE SÂMBĂTĂ (5.06)Le-am postat pe FB pe parcursul zilei, dar sigur nu le vede toată lumea, de când platforma e mereu în schimbări, modificări. Site-ul e mult mai sigur și durează. 

NOAPTE LUNGĂ (5 spre 6 iunie)

Cu un ochi la R. Federer, care se chinuie efectiv să-l bată pe un german neștiut, am văzut un film în limba maghiară pe DunaTV, The House Of The Spirits (1993) după un roman de Isabel Allende cu Meryl Steep, Jeremy Irons, Winona Ryder, A. Banderas, Glenn Close, Maria Conchita Alonso, Vanessa Regrave. Recunosc că mi-a plăcut, deși nu mă așteptam să stau până la generic.* Federer mai joacă, tot tie-break și în setul trei. Are 2-1 la seturi. E ora 1,00 la noi și meciul mai are mult. Foarte inteligentă programarea. Ce bine e să poți avea atenție distributivă. Să aveți o noapte bună! * În final, Federer a terminat epuizat, cu 3-1 după ora 1,30.

FAKE NEWS LA NAUM (5.06)

Marcel Răducanu a spus clar că nu știe ce se petrece în țară cu CSA sau FCSB. A și precizat că nu comentează. Fusese sunat pentru păreri despre națională, înaintea meciului cu Anglia, căreia i-a dat un gol frumos în 1980. Pe ecran scria altceva. M. Răducanu: ”Steaua din Liga a doua este cea adevărată”. O minciună crasă! Pseudojurnalistul Naum mai are o teorie. Jocurile Olimpice n-au de ce să fie considerate date oficiale în calendarul fotbalistic. Că așa vrea UEFA sau FIFA. Cretinel, ai aflat că J.O. sunt la 4 ani, că nu e obligatoriu să participi, iar dacă te califici ar trebui să fie respectată competiția de absolut oricine? Sau la fotbal să fie cu amatori și restul cu profesioniști? Teoria expusă azi unuia, Crăciunescu (n-a înțeles nimic) e o demonstrație de gândire fugită din logică. * Răzvan Lucescu le-a dat o lecție jurnaliștilor ce înseamnă să fii diplomat, de bun simț. Are dreptate, trebuie să susținem naționala. Dar concluzia majorității e clară. Cu alt antrenor. Cel puțin așa văd și eu că se arată faptele, rezultatele. Nu ține cu heirupism aici. Lotul e subțire, n-are valoare? Generezi o strategie pe măsura lui.

ABSURDUL FRANCEZ (5.06)

Au lăsat publicul să intre în numeroasele arene de la Roland Garros. Bravo lor. Înainte de ora 22,00 (ora noastră) i-au scos pe spectatori din arene. Au întrerupt un joc ca să iasă lumea. Mă mir că n-au înlocuit copii de mingi cu niște adulți. Așa protejezi populația de virusul ucigaș? După ora asta devine periculos? Să-l văd pe Federer jucând în fața unor tribune goale, când a fost atât de așteptat, mi se pare suprema imbecilitate din partea organizatorilor. Am înțeles că nu mai circulă mijloacele de transport în comun, că se dă stingerea la Paris. Ori asiguri o formă de transport reglementat pentru public, ori nu programezi meciuri după ora închiderii. Altfel este bătaie de joc la adresa publicului, telespectatorilor și sportivilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here