COMPARAŢII INERENTE – EUROVISION 60?

0
23

Petra Mede si Graham Norton aOare cei din Austria n-au aflat că a fost, este ediţia cu numărul 60? N-am simţit nimic în prezentare, în deschidere, în atitudine. Prezentatoarele nu m-au impresionat cu nimic. Folosirea domnişoarei ( nu ştiu dacă e măritată)  Conchita în exces mi s-a părut ostentativă şi enervantă. Alte ori s-a vorbit despre festivism, acum n-a existat nici urmă. Decor, scenă, lumini, efecte au fost o.k. A lipsit emoţia generată de un eveniment important. Comparaţi cu show-ul oferit de TVR1 recent. Era vorba despre Eurovision Song Contest’s Greatest Hits, desfăşurat pe 31 martie la Eventim Apollo, în Londra, care a benefiaciat de doi MC,  „veterani” ai concursului – Graham Norton (gazda Eurovision Dance Contest 2007 şi 2008) şi Petra Mede (prezentatoarea Eurovision Song Contest 2013). Acolo bucurie, umor, muzică de calitate. Dacă la muzica anului 2015 nu se putea umbla, pentru că se defilează cu materialul clientului, atunci la celelalte capitole se putea face mai mult. Măcar atât cât au reuşit britanicii, fără Arabella la dispoziţie.
Ca telespectator fidel al acestui concurs, mă simt deranjat de lipsa totală de bucurie a gazdelor. Ei au avut treabă cu Conchita Wurst în continuare, nu cu milioanele de telespectatori care au participat, credeau ei, la o mare aniversare!
Perseverenţa TVR de a folosi voci  indefinite  (nici bărbat, nici femeie) este una maladivă. Nu se găseşte un traducător simpatic şi fluent?  Avem şi noi Conchitele noastre pe audio? Mai vorbim, dar pentru moment ajunge.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here