Concert avanpremieră la aniversarea Pro Musica, la Timişoara

0
26

FOTO: ADRIAN PÎCLIȘAN

Chiar dacă cei care vor să ajungă la concertul de aniversare al grupului Pro Musica mai au puţin de aşteptat, acesta urmând să se desfăşoare undeva la mijlocul acestui an, melomanii timişoreni vor avea parte de o avanpremieră a acestui eveniment în data de 24 ianuarie, la Club 30, unde vor cânta pe scenă Ilie Stepan, Horea Crişovan, Dixie Krauser şi Mario Florescu.
„Este o avanpremieră la concertul aniversar „Pro 40 plus unu“ care va avea loc la jumătatea acestui an. Va fi un eveniment special pentru care vom pregăti un program deosebit“, ne-a declarat Ilie Stepan, o figură legendară a rock-ului românesc, a cărui nume se leagă de activitatea Pro Musica, de crearea celui mai frumos imn al Revoluţiei din 1989 şi de activitatea sa din grupul Stepan Project.
 
Fondatorul trupei Pro Musica s-a apucat de muzică după ce a văzut filmul “Tinerii” la cinematograful Victoria din Piaţa Bălcescu, iar primul concert al trupei Pro Musica a avut loc în data de 15 ianuarie 1973. În luna noiembrie a anului 2012, în Sala Multifuncţională a CJ Timiş, a avut loc lansarea oficială a proiectului de anvergură Lumina – cea de-a treia parte a trilogiei Sensul Vieţii – semnată Stepan Project, material la care au participat numeroşi artişti din muzică, grafică, film şi fotografie. Primele două părţi ale trilogiei au apărut în 1996 – “Sensul vieţii”, respectiv în 2001 – “Undeva in Europa”.
 
Puteţi citi  articolul în întregime aici!
 
sursa: pressalert.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here