Concert Bere Gratis pe 4 aprilie la Beraria Germana Bragadiru

0
19

Bere Gratis 4 aprilieConcertele cu artisti de prima mana gazduite de Beraria Germana Bragadiru continua cu o noua confirmare: Bere Gratis este trupa ale carei piese vor ajunge, din topurile de specialitate, direct pe scena Berariei, pe 4 aprilie.
 
De la cel mai recent single al formatie – “Noapte calda”, pana la “Ce misto” – melodia cu care Bere Gratis si-a facut intrarea in lumea muzicii, acum mai bine de 16 ani, showul din 4 aprile va fi o trecere prin discografia formatiei si printre nenumaratele piese de mare succes. Nu vor lipsi  „Doua inimi”, „Fiecare sarut tine o viata”, „Vino mai aproape”, „Pas in doi”, „Ce n-a vazut Parisul”, „Stai pe acelasi drum” sau „Iti mai aduci aminte”.
 
Actuala formula Bere Gratis ii reuneste pe: Mihai Georgescu „Mita” (voce), Robert Anghelescu „Blandu” (clape), Marian Saracu „Piticu” (tobe), Marius Bob „Neuro” (chitara) si Radu Vastag (bas).
 
Biletele pentru concertul Bere Gartis costa 35 de lei si se pot cumpara de pe iabilet.ro si din urmatoarele puncte de vanzare fizice, din Bucuresti:
– Magazinele UMAN din Baneasa Shopping City (etaj) si Piata Romana (George Enescu 30 colt cu Magheru)
– Magazinul Muzica
– Agentiile Perfect Tour – Str. Theodor Aman, Nr. 11 si Calea Victoriei 100
– Beraria Germana Bragadiru
 
 
Rezervarea locurilor se face telefonic la numarul: 0737 500 150

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here