TERORIŞTII N-AU EXISTAT! 23.03.

0
130

teroristi revolutieInterviul amplu cu Dan Voinea, publicat de Evenimentul zilei de luni, 23 martie, include multe informaţii şocante. Faptul că mi se confirmă ceea ce am crezut de 25 de ani, că n-au existat terorişti nu mă bucură decât parţial. Cei care au pus totul la cale n-au plătit. Decembrie 1989 rămâne o pată neagră pe obrazul justiţiei şi al istoriei noastre democratice. Procurorul s-a referit şi la felul în care a murit Horia Căciulescu, la rolul jucat de Tudor Gheorghe la Craiova. S-a tras din Teatrul Naţional din Bucureşti. Radu Beligan a avut armă.  Cu care s-a tras. Şi procurorul Monica Macovei îşi făcea datoria în acele zile din decembrie…Multe a spus Dan Voinea şi m-aş bucura ca el sau altcineva să facă lumină definitiv asupra „Revoluţiei”!
P.S. Şi dacă tot n-au existat, cum e posibil ca procurorul general Tiberiu Niţu să deţină certificat de revoluţionar? Pentru că a tras în alţi români? De ce nu renunţă la el şi la avantajele ce decurg din deţinerea lui ? Societatea civilă n-are nimic de spus? Omul a recunoscut că n-a făcut nimic ca să merite un Certificat!
 
http://www.evz.ro/fostul-procuror-militar-dan-voinea-la-lumini-si-umbre-b1tv-ceausescu-a-fost-condamnat-la-moarte-de-ion-iliescu-si-petre-roman.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here