M-AU CONVINS!

0
90

justitieAm ocolit dezbaterile despre oamenii duşi, plimbaţi cu cătuşe la mîini. Am spus că mi se pare o formulă barbară. Pot fi duşi oricum, dacă ei aşa gândesc. Ei, adică procurorii şi apoi judecătorii. Pot fi duşi şi gata traşi pe roată, dar de ce să-i dai la televizor zi de zi, oră de oră? ?? Care-i miza? Nu se mai poate face dreptate fără Televizor? Cazul Udrea m-a convins. Deci femeia e cea mai mare făptuitoare din ţară! E cea mai periculoasă persoană din ultimii 25 de ani! Să vedem dovezile, nu gargara penibilă de la televizor. Nu presupunerile unor procurori inapţi să adune material şi colecţionează vorbe.  E logic să se bucure mulţi când hoţii sunt prinşi, dar mai ales când sunt dovediţi a fi furat…şi mai mult se vor bucura oamenii NORMALI când banii se vor recupera. Dansurile tribale nu ajută la nimic. Nici urletele descrierate ale unui Stelian Negrea care nu cunoaşte conceptul de demnitate umană!  Azi îl plimbi pe unul cu cătuşe, mîine-i dai drumul acasă! Asta-i Justiţia?
P.S. S-a cerut înregistrarea audio -video a stenogramelor confruntărilor doamnei Udrea cu turnătorii ei. Adică nu s-a publicat tot? Adică cineva ne manipulează? Cu ce scop?
P.S. 2 Idiotul Negrea susţine că el îl crede pe cel care e plătit din bani publici. Adică tot ce spune DNA e sfânt. Ăsta da, jurnalist independent. De ce nu lucraţi, băieţi, la stat? Acest Negrea, care mai întâi l-a turnat pe Voiculescu, acum e idolul moderatorilor. Dar el a lucrat ani de zile la Voiculescu, adică la privat…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here