Concert folk „Acasa toamna” Cristi Dumitrascu si Marius Batu @ #FAMILYFEST Island (Insula de pe Lacul Fundeni, 11 octombrie)

0
135

Cristi Dumitrascu, Marius Bațu vă așteaptă la #FamilyFest Island unde vor aduce parfumul anilor trecuți, emoționându-vă ca de fiecare dată cu prezența lor, într-un spectacol “Acasă toamna”. Vă așteptăm la #FAMILYFEST Island, 11 octombrie 2020 la ora 19:00.

Bun venit pe tărâmul magic #FAMILYFEST island! Și spunem tărâm magic pentru că timpul petrecut împreuna cu familia este cel mai pretios. Aici găsiți activități specifice pentru cei mici dar și pentru cei mari, pentru bunici, părinți și copii.
Evenimente în aer liber pentru toată familia în centrul Bucureștiului, Sector 2.
Locație: Insula de pe Lacul Fundeni.
Accesul în locația #FAMILYFEST Island, se face doar cu mască de protecție.
Capacitatea maximă de persoane admisă de lege, este de 500.
Evenimentele marca Sprint Media Group, vor fi organizate respectând toate normele în vigoare, comunicate de Guvernul României.

Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.

Bilete găsiți aici: https://www.iabilet.ro/bilete-concert-folk-acasa-toamna-cristi-dumitrascu-si-marius-batu-familyfest-island-58669/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here