Concert Mircea Vintila si Brambura pe 20 noiembrie 2015 la Hard Rock Cafe

0
33

Mircea Vintila_Hard Rock Cafe 20 noiembrieIubitorii muzicii si vorbelor cu talc nu au voie sa rateze intalnirea cu unul dintre cei mai apreciati muzicieni contemporani: Mircea Vintila, acompaniat de trupa  Brambura, va invita sa petreceti impreuna o seara plina de umor, de vorbe mestesugite, muzica buna si refrene care ne vin in minte la tot pasul. „Miruna”, „Popa Nan”, „Hanul lui Manuc”, „Adio, deci pe curand”, „Peste rabdari”, „Musette” sunt numai cateva dintre motivele care va vor face sa zambiti, sa cantati, sa fiti melancolici si sa visati la timpurile cand toate erau la locul lor.
Concertul va avea loc vineri, 20 noiembrie, orele 22:00, la Hard Rock Cafe.
Pentru acest eveniment sunt disponibile urmatoarele categorii de bilete:
 

  • VIP – 100 lei – loc la mese in fata scenei (il puteti cunoaste pe Mircea Vintila, puteti sa faceti poze impreuna si sa luati autografe);
  • Categoria I – 70 lei – loc la mese in fata scenei;
  • Categoria a II-a – 50 lei – loc la masa in sala.

 
Pentru toate categoriile de bilete rezervarea locului se face direct la Hard Rock Cafe, la numarul de telefon: 021 206 62 61.
 
Biletele sunt disponibile in oficiile Postei Romane, magazinele Germanos si magazinele Inmedio, semnalizate cu sigla bilete.ro si online, pe bilete.ro si iabilet.ro .
 
 
 
 
 
 
 

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here