Concert Online-Remember Ioan Gyuri Pascu (20 noiembrie, ora 20.00)

0
153
Proiectul „Remember Ioan Gyuri Pascu”
Ioan Gyuri Pascu, a fost o personalitate cu valențe multiple în domeniul cultural, de la actor în piese de teatru și filme, la poezie și cântece, până la aparițiile în cadrul Grupului Divertis.
Prietenii lui, și colegii lui de scenă timp de 24 de ani, muzicienii Vlady Cnejevici și Teo Boar, au lansat proiectul cultural “Remember Ioan Gyuri Pascu” căruia i s-au alăturat actorul Dorin Andone și Adrian Vascu.
Proiectul intitulat “La jumatatea vietii”, vizează readucerea în memoria publicului a textelor și cântecelor de mare profunzime ale lui Gyuri Pascu.
Teo Boar – muzician cu cariera de peste 35 de ani, chitarist, solist vocal si compozitor, a cantat in trupe ca Pacific, Pacifica, Mircea Baniciu Band, Pasarea Colibri, Pasarea Rock, Mircea Rusu Band. Timp de 24 de ani a cantat alaturi de Ioan Gyuri Pascu in trupa The Blue Workers.
Vladi Cnejevici – muzician cu cariera de peste 42 de ani, claviaturi, compozitor, producator muzical, a cantat in trupe ca Pasarea Colibri, Compact, Pacifica, Mircea Baniciu Band si altele. A fost alaturi de Ioan Gyuri Pascu pe scena din 1985. In 2020 a editat primul album solo intitulat “Ieri si Azi”
Dorin Andone – actor la Teatrul National din Bucuresti, a reinceput cariera muzicala la indemnul lui Ioan Gyuri Pascu in anul 2000. A fondat trupa Dor si din anul 2019 face parte din proiectul cultural “Sunt un frate tanar” in onoarea lui Florian Pittis impreuna cu Vladi si cu Teo.
Adrian Vascu – activeaza in domeniul consultantei financiare fiind cofondator la grupul de firme Veridio. A reluat pasiunea din adolescenta de a canta, in anul 2015 dupa intalnirea cu Vladi Cnejevici, materializata in trei albume de autor in 2018, 2019 si 2020.
Link-ul unde poate fi urmărit concertul va fi postat pe pagina de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/events/407494187327455/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here