Concertul Black se amână și se mută într-o altă sală

0
17

Black amanat concertGerman Quality Entertainment impreuna cu managementul artistului BLACK au luat o decizie corecta, mai ales pentru cei care totusi isi doresc acest eveniment, si anunta mutarea concertului intr-o locatie cu mult mai intima, perfecta pentru muzica lui Colin Vearncombe.

Concertul se va sustine, chiar daca a intampinat impedimente! Ne dorim ca muzica acestui artist sa fie ascultata si inteleasa mult mai bine intr-un cadru mai restrans, asa cum a lasat de inteles si publicul roman. Ne permiteti o mica gluma: se pare ca cifra 28 nu este favorabila lui BLACK, cel putin pe teritoriul din Romania. Prima data a fost programat pe 28 mai, acum pe 28 noiembrie, trebuie sa taiem din calendar aceasta combinatie si sa alegem o data cu noroc, a treia, ultima si una, evident, de succes! Speram ca spectatorii sa inteleaga ca organizarea, responsabilitatea pe care le avem sunt foarte mari si German Quality Entertainment nu a anulat evenimente, ceea ce nu se va intampla nici acum”, a declarat Christian Raetscher, CEO German Quality Entertainment.

Returnarea biletelor se face incepand de maine, 29 octombrie, de la punctele de unde spectatorul a facut achizitia!

Cei care doresc sa isi pastreze biletul sunt rugati sa astepte pana saptamana viitoare cand anuntam noile detalii ale acestui concert, pentru a le explica cum se face conversia.

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here