LUNA AMARA (acustic) in premiera la Hard Rock Cafe (5 noiembrie)

0
39
LUNA AMARA 5 noiembrie (428 x 600)Una dintre cele mai explozive trupe de rock alternativ din Romania, LUNA AMARA, canta pe 5 noiembrie la Hard Rock Cafe din Bucuresti pentru un concert acustic!
Fondata la Cluj in 1999 de catre Nick Fagadar si Gheorghe Farcas, Luna Amara s-a impus pe piata muzicala locala prin versurile de protest si grunge-ul dus  la nivel de arta. A fost supusa cenzurii dar mereu a tinut capul sus si in 16 ani a lansat patru albume si un DVD. Anul acesta au fost premiati la METALHEAD Awards pentru “Live la Conti” (Best Romanian alternative Release). Alaturi de vocea puternica a lui Mihnea Blidariu, Luna Amara a reusit sa urce pe aceeasi scena cu trupe precum Deftones, Him, Rammastein, Iggy Pop sau Amorphis.
Biletele pentru concertul  LUNA AMARA sunt disponibile online pe www.iabilet.ro (plata cu cardul, Paypal, pe abonament la Vodafone sau ramburs) si in format fizic in reteaua iaBilet (Hard Rock Cafe – inclusiv in ziua evenimentului la intrare, reteaua de terminale ZebraPay, Magazinele IQ BOX, Muzica, Uman, Senia si Perfect Tour din toata tara) la urmatoarele preturi:
– Acces General cu loc la masa (fumatori sau nefumatori) – 39 de lei
– VIP, cu loc la masa in fata scenei – 50 de lei 
Sunt de asemenea disponibile si bilete fara loc la pretul de 39 de lei.
In ziua concertului biletele vor costa 40 de lei respectiv 60 de lei VIP, in limita locurilor disponibile ramase.
Un eveniment BestMusic Live Concerts & Overground Music.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here