Concertul pe care Robbie Williams îl va susţine la Bucureşti, transmis live de Telekom

0
37

ROBBIE WILLIAMSArticol preluat din Adevărul
Fanii lui Robbie Williams care nu pot ajunge la concertul susţinut de artist în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, pe 17 iulie, pot urmări show-ul online, pe telekomtv.ro, precum şi pe aplicaţia de mobil Telekom TV.
Utilizatorii sunt invitaţi să îşi rezerve unul dintre cele 50.000 de bilete virtuale gratuite până pe 16 iulie, ora 16:00, fie că sunt sau nu clienţi Telekom, arată Telekom într-un comunicat.
În plus, clienţii Telekom care au serviciul de televiziune Telekom TV pot urmări live concertul lui Robbie Williams pe canalul Dolce Info (poziţia 100 SD şi 440 HD), pe 17 iulie, începând cu ora 18:00.
Înregistrarea pentru unul dintre cele 50.000 de bilete virtuale se face pe www.telekom.ro, urmând o serie de paşi. Informaţiile complete despre înregistrare, atât pentru clienţii Telekom, cât şi pentru cei care nu utilizează aceste servicii sunt disponibile pe telekom.ro.
Concertul lui Robbie Williams va avea loc pe data de 17 iulie, în Piaţa Constituţiei, şi face parte din turneul internaţional „Let me Entertain You“, care se desfăşoară în peste zece ţări.
Primul concert al lui Robbie Williams la Bucureşti a stabilit un record de vânzări pentru România, 21.500 de bilete fiind cumpărate în primele 90 de minute de la punerea în vânzare. Totodată, în primele 11 minute s-a epuizat pachetul de bilete cu preţ redus disponibile pentru comandă online, potrivit organizatorilor.
Bilete pentru concertul lui Robbie Williams din România se mai găsesc în reţeaua Eventim (în magazinele Germanos) şi online, pe eventim.ro. Preţul tichetelor diferă în funcţie de categorie:  Tribuna 2 – 680,40 de lei, Golden Circle – 464,40 de lei, Diamond Circle -572,40 de lei şi Peluză – 189,00 lei.
sursa: Adevărul

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here