MARŢI – SUB IMPERIUL LUI 3!

0
21

Three (600 x 337)* Să încep cu partea cea mai  frumoasă. Andrei Mic s-a ales cu trei reviste azi, cu trenuri, avioane, maşini! Toate au apărut azi când ne-am dus la Fundeni pentru controlul lunar.
* La Fundeni ne aştepta prima surpriză nasoală. Nu avem voie să mai parcăm în imensa parcare din curtea spitalului (era pe bani), pentru că se fac lucrări. Nu lucra nimeni, dar gardienii supradimensionaţi erau foarte nervoşi, categorici. Vedeam cum unii parchează dând şpagă, dar n-am avut soluţii. Vio s-a dus cu maşina pe o stradă lăturalnică nu foarte aproape de spital. Total aiurea…Despre ce am văzut, observat la spital, mai spun…
* Revenirea a fost lejeră până la un punct, pe Eminescu, unde nu se mai putea trece. Bară la bară, fără şansa evadării! Cu greu am ajuns acasă. Anunţ de mare fericire. 3 zile fără apă caldă! Avarii undeva în zonă!
*Am avut un interviu solicitat de regizorul Dan Cojocaru, despre Holograf. A ales Teatrul C. Tănase…Nu ştiu dacă am dat răspunsurile aşteptate, dar starea mea gripală n-a permis mai multă inspiraţie.  Va fi un documentar de vreo 50 de minute…despre trupă, cu multe interviuri scurte şi secvenţe muzicale!
* M-am dus la Radio să fac schimbul lunar de acte. A durat 3 minute!
* Am venit acasă, am luat Fervex iar după 10 minute m-a sunat stomatologul că are 30 de minute libere, să vin imediat. Şi m-am dus.
* Simona Halep a jucat foarte slab şi a fost învinsă de o necunoscută din primul tur într-un mult aşteptat Mare Şlem londonez!
* Steaua a jucat bine o repriză şi a bătut cu 2-1 pe Rubin Kazan!
* Deşi PSD şi ALDE s-au extras, adică au părăsit sala, Parlamentul a votat numirea lui M.R. Ungureanu în funcţia de director S.I.E. Cei de la U.N.P.R. au făcut jocurile.
Se poate spune că am avut o marţi liniştită?
 
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here