Ozana Barabancea, avertizată verbal după declaraţiile despre tragedia de la Colectiv: „Cer clemenţă şi răbdare“

0
454

OZANA BARABANCEAArticol preluat din Adevărul
Ozana Barabancea nu va fi exclusă din juriul emisiunii „Te cunosc de undeva“, după declaraţiile inoportune făcute după tragedia de la clubul Colectiv. Atunci, vedeta a scris că membrii trupei Goodbye to Gravity promovau „schizofrenia mentală“.
Ozana Barabancea a fost avertizată doar verbal în urma mesajului pe care l-a postat pe Facebook, imediat după tragedia de la Colectiv, chiar dacă şefii Antenei 1 luaseră în calcul excluderea ei din emisiunea „Te cunosc de undeva“ sau penalizarea financiară. „A fost mustrată verbal, discuţiile au fost ample, Ozana a fost pusă la zid, totul verbal, şi a rămas să se ia o decizie în ceea ce o priveşte“, a declarat o sursă in interiorul trustului Intact pentru „Libertatea“.
Ozana Barabancea a scris pe Facebook, imediat după producerea tragediei de la Colectiv, că membrii trupei Goodbye to Gravity promovau „schizofrenia mentală“ şi „ce au scos pe gură, aia s-a întâmplat“.
„Ce lansare de CD a fost azi noapte în club Colectiv? Ce versuri promovau artiştii aceia? Ce promovau ei? o schizofrenie mentală… să vibreze nenorocirile şi gândurile negative. Nu vindeca nimic, din contra. Sper să nu ajungă pe piaţă asemenea chemări negative şi să fie un semnal de alarmă pentru noi toţi. Titlul albumului este o jignire la adresa spiritualităţii. Din păcate, ce au scos pe gură, aia s-a întâmplat. Suntem în a 5-a dimensiune. Tot ce gândim se materializează mult mai repede ca înainte. S-a murit în Colectiv. Cui îi face bine să meargă noaptea în locuri obscure şi să bea, să şi-o tragă prin WC-uri şi să vomite apoi în taxi? Doar pentru că e… cool?“, a scris Barabancea pe Facebook. Ulterior, postarea a fost ştearsă.
Pentru mai multe zile, vedeta a fost criticată în mediul online, deşi îşi ştersese mesajul cu pricina, internauţii cerând excluderea ei de la Antena 1 şi eliminarea din spaţiul public. Potrivit informaţiilor obţinute de „Libertatea“, Barabancea a fost convocată de şefii Antenei 1 fiind avertizată pentru lipsa de inspiraţie.
 
Ozana Barabancea: „Cer clemenţă şi răbdare“
Tot „Libertatea“ scrie că Antena 1 luase în considerare întreruperea contractului cu vedeta, penalizarea financiară şi mustrarea scrisă. După consultări, Barabancea a fost iertată de conducere, lunându-se în considerare faptul că şi-a spus părerea pe pagina personală de Facebook şi nu pe un canal public, dar şi pentru că şi-a cerut scuze. „România trece de câteva zile prin Infern. Îl simţim cu toţii. Sunt alături de familiile îndoliate. Cer iertare public pentru exprimarea mea. Reacţia şocului şi tristeţii mele a fost spontană şi am folosit fără intenţie o exprimare nepotrivită. Cer clemenţă şi răbdare“, a scris ea pe Facebook.
Cazul Cheloo, tranşat repede de Antena 1
Cheloo, fost component al juriului X Factor, a criticat-o în termenii duri pe Ozana Barabancea, cântăreţul fiind pus în trecut într-o situaţie asemănătoare în urma căreia a fost dat afară de la Antena 1. Componentul trupei Paraziţii sugerează că aceleaşi întrebări pe care Barabancea le-a lansat pe Facebook să i se pună acesteia public. „Nu ştiu cine e Ozana Barabancea sau cum o cheamă… Personal, n-am auzit de ea. Dar voi fi foarte diplomat… Sunaţi-o pe Oxana asta, că n-am reţinut cum o cheamă, şi întrebaţi-o dacă ea n-a supt niciodată **** în toalete şi dacă n-a vomitat niciodată în taxi şi tot ce a zis ea despre cei de la clubul Colectiv. Cuvintele sunt în plus în toată situaţia asta, dar totuşi n-ar fi îndeajuns, iar ce am eu în cap e sărit de lege, aşa că nu mă pot exprima decât pe jumătate, sau pe sfert, sau zece la sută. E simplu… cel mai frumos ar fi să i se pună întrebările public acestei Barabancea“, a declarat Cheloo pentru ziarulring.
Mai mult, Cheloo spune că el a fost taxat pentru ironiile la adresa unui homosexual pe vremea în care făcea parte din juriul emisiunii „X Factor“. Cântăreţul spune că Barabancea nu ar trebui să mai apară la Antena 1, la emisiunea „Te cunosc de undeva“, după afirmaţiile făcute. În acest context, el se întreabă de ce Ozana Barabancea mai apare la TV după comentariile despre tragedia de la Colectiv. „N-am reţinut tot ce a spus, că subiectul e infect. Nu m-am concentrat foarte tare pentru că, în mod normal, i-aş tăia capul pentru aşa ceva, dar cred că părinţii celor care au ars acolo îi vor intenta un proces de imagine, cel puţin. Punctul meu de vedere e sinistru în ceea ce o priveşte pe Ozana Barabancea, iar ce i-aş face depăşeşte cu mult limita legii şi a omeniei. Eu am fost debarcat de la «X Factor» că am ironizat un homosexual, dar după ce ai făcut satanişti nişte copii care au ars de vii într-un club, mai meriţi să rămâi la TV?“, a mai zis el pentru aceeaşi sursă citată.
Cheloo a fost dat afară din concursul „X Factor“ după ce i-a spus lui Paolo Lagana, un concurent homosexual, în 2013, într-o gală live a show-ului de la Antena 1, că dispreţuieşte tot ceea ce este şi ce simte. Această replică a fost taxată de CNA cu 10.000 de lei, după ce oficialii au primit peste 500 de sesizări în numai 48 de ore. În sezonul următor, la masa juriului au apărut Ştefan Bănică Jr şi Horia Brenciu, înlocuindu-i pe Cheloo şi pe Dan Bittman.
sursa: Adevărul

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here