CONSEMNEZ

0
30

SuperCupa României

*Ca să nu uit, notez aici!  Ediţia de azi noapte a avut mai multe momente vesel,triste. Am ajuns tocmai când se executau loviturile de la 11 metri în SuperCupă, iar Ilie Dobre relata de la faţa locului. Sunetul ajungea mai rapid decât imaginea, aşa că ştiam dinainte dacă s-a ratat sau nu. Mai greu a fost momentul în care omul a strigat prelung (prealung!) Goooooooooooooool iar noi vedeam că Filip a ratat! Am citit câteva comentarii pe pagina FB a RRA şi nu erau elogioase la adresa lui Dobre. Despre Steaua pot spune cu regret că mi-a confirmat aşteptările. Echipă de mijlocul clasamentului, fără apărare, fără mijloc (Pintilii, Bourceanu au contat), fără vârfuri…Cei rămaşi, fără întâriri urgente, nu vor trece de locul 3 în Ligă, iar extern nu vor face absolut nimic. Becali şi-a luat banii, iar dacă mai vinde 2-3 oameni şi-a recuperat toate investiţiile! Antrenorul Gîlcă este mult sub Reghecampf! Cel din urmă a declarat că ceruse 130.000 Eu în plus ca să rămână la echipă, renunţând la un salariu imens de la arabi!!!. Chipciu a părut singurul care vrea să câştige Cupa. Lung Jr n-a fost de acord…Ioan Nicolae (patronul antipatic de la Astra) vrea şi campionatul, motiv pentru a cumpăra vreo 6 jucători noi!
 

* A revenit la pupitru vechea noastră colegă şi prietenă, Diana. A plecat Petrovici şi s-a întors Croitorescu. Era încă uşor bulversată de la mierea lunii de profil! Casă de piatră!
* L-am revăzut după 30 de ani pe Paul Prisada de la Accent.A venit special de la Tulcea însoţit de fiul său de 18 ani (un tânăr foarte talentat, din câte am auzit). N-am reuşit să leg un dialog spectaculos, cum aş fi vrut, dar ceva-ceva tot s-a aflat. Paul prefera monologul, deşi în ultimii ani e patronul AccentTV şi are şi emisiunea lui.  Materialul, pe care l-a oferit cu generozitate e din 2007 scos pe piaţă. Eu îl văd acum pentru prima oară! Defect major de promovare, nu? Mai mulţi ascultători se vor bucura de produsul excelent pentru că Paul l-a oferit cadou!
 

* Impactul interviului cu Julio Iglesias m-a uimit. Este al doilea în ultimii doi ani. Şi aici pe site, dar şi pe paginile de FB reacţiile sunt foarte numeroase. Nu mă prind cum se explică. De ce n-ar avea şi Steve Stevens, Ian Andreson, Toto Cutugno, Dan McCafferty, Chris Norman, Mireille Mathieu sau Michael Angelo Batio tot atâtea vizualizări, dacă nu şi like-uri?
 
 
* Constat că nimic din prognozele meteo pentru vara asta nu se pupă cu realitatea. Nu-s doritor de caniculă, dar nici de vremea asta capricioasă de aprilie nu-mi e drag. Pentru cei ca mine, meteoinfluenţabili (n-am zis dependenţi), e aiurea să ştii că ai de înfruntat 35-40 de grade şi te nimereşti în ploi, tunete, vijelii.
* Îmi pare rău că echipa naţională de handbal fete (tineret) n-a prins podiumul la Mondiale. E o generaţie foarte talentată şi e păcat. Joacă mâine pentru locurile 5-6 ceea ce nu e rău.
*Antrenorul francez al naţionalei de băieţi a venit, a pierdut două jocuri vitale cu Suedia şi a plecat.
* Mişcarea lui Kelemen Hunor, după aşa-zisele tensiuni cu guvernul, mi se pare ridicolă şi schizoidă. Adică partidul (UDMR nu e partid, dar aşa se spune) rămâne la guvernare, dar preşedintele pleacă!  Toată povestea e o dovadă că nici ungurii (şi aparţin acestei etnii) nu mai sunt ce au fost cândva. S-au golănit, s-au bucureştenizat! Mare tuşine şi păcat!
* Deşi a rămas temă zilnică la tv, subiectul Voiculescu-Felix nu mă mai interesează. Pute! Din acest motiv azi n-am deschis tv la canale de ştiri. Numai la desene şi asta foarte puţin!
*Am citit o noncronică de meci din Gazeta Sporturilor, rămas unicul ziar de profil. Maria Andrieş a văzut alt meci. Dacă nu vedeam Astra- Steaua, nu înţelegeam nimic din desfăşurare partidei şi e păcat. Fata pare mult mai preocupată de petarde, fluierături, aplauze, cusăturile de la costumul lui Gâlcă ş.a.m.d. decât de joc.
* Diseară e Brazilia- Olanda, finala mică. Mi-aş dori un meci spectaculos, iar simpatia o am mai mare faţă de gazde!

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here