Contradicție în termeni muzicali: Edy Chereji, unul dintre creatorii festivalului de muzică electronică Untold, e fan rock și Alexandru Andrieș!

Articol preluat din Libertatea

0
169

Edy Chereji, unul dintre tinerii aflați în spatele fenomenului care atrage, anual, peste 350.000 de spectatori la Cluj, ne-a vorbit despre începuturile sale în antreprenoriat, despre cum l-a ajutat festivalul să-și găsească jumătatea și care sunt concertele pe care ar da bani să le vadă, nu să le organizeze.

În urmă cu cinci ani, trei tineri din Cluj-Napoca se așezau la masă și puneau la cale Untold, un festival care mai are puțin până să aducă o jumătate de milion de oameni în Transilvania. Unul dintre aceștia trei este Edy Chereji, care a povestit pentru Libertatea cum era viața lui înainte de Untold și cum același festival i-a scos în cale iubirea vieții.

Nici o istorie nu e completă dacă nu înglobează și o poveste de iubire. O știu producătorii de Hollywood, o trăiesc și creatorii celui mai mare festival din sud-estul Europei. Untold este festivalul care aduce la Cluj peste 350.000 de spectatori în fiecare an și care i-a adus împreună pe Edy și Ioana Chereji.

sursa: Libertatea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here