Trăistariu, negru de supărare: Am fost furat!

0
40

mihai traistariu eurovisionArticol preluat din Evenimentul Zilei
Eurovision România s-a încheiat în urmă cu trei zile, dar scandalul continuă. Protagonist este Mihai Trăistariu, care pare că este mai supărat ca niciodată.
Artistul este convins că a fost furat de TVR la numărul de sms-uri înregistrate și nedreptățit de juriu. A depus ieri reclamație la Parchet și amenință că va merge în Tribunal dacă va fi nevoie. „A fost vizibil, juriul a făcut un scut împotriva mea. Au fost hotărâți să mă discrediteze și au fost răutăcioși. Am fost artistul cel mai criticat de la Eurovision, iar juriul a făcut tot posibilul ca să se asigure că nu voi fi votat”, a explicat Trăistariu pentru EVZ.
Cântărețul spune însă că nu are nimic cu Ovidiu Anton, artistul care va reprezenta România la Stockholm, care îi este prieten și l-a și felicitat.
Linia de televoting, blocată
Trăistariu susține că primește și acum reclamații pe bandă rulantă de la fanii săi, care spun că ar fi votat în seara finalei, dar votul lor nu a fost înregistrat. „Am peste 100 de mesaje pe Facebook, în care oamenii se plâng că m-au votat, dar n-au primit nici până în ziua de astăzi confirmarea, de unde se deduce clar ca votul lor nu s-a înregistrat”, adaugă Mihai.
 
Puteți citi articolul în întregime aici:
http://www.evz.ro/traistariu-negru-de-suparare-am-fost-furat.html

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here