CRĂCIUN VĂZUT DE MINE 24.12.2018

2
207

S-a schimbat mult această Sărbătoare în ultimii ani. S-a externalizat, deși se spune că e de familie. Unele școli, sau grădinițe au adus Moși pe 20 sau 21 decembrie, în spații publice activează alți Moși cu program zilnic de vreo 10 zile. Se trimit GIF-uri în privat (la care nici nu știu cum se răspunde), se fac urări formale, SMS-uri ș.a.m.d. Eu am rămas un nostalgic al Crăciunului frumos de familie. Acum n-o mai am pe cea clasică. S-a risipit pe Glob și în Cer. Mă rezum la bucuria de a-l vedea pe cel mic fericit când deschide pachetele cu cadouri. Familia mea sunteți voi. Să fiți voi cei fericiți și sănătoși, să treceți peste greutățile vieții, peste dificultățile sociale și materiale, să păstrați afecțiunea pentru cine merită, n-o risipiți, dar nici să n-o ascundeți. Urările mele vin din partea tuturor copiilor mei profesionali, Psihologul muzical, Focul de P.A.E., site-ul cu față nouă.

Azi le mulțumesc tuturor celor care m-au sprijinit în acest an în frunte cu Iulia Radu, dar și celor mai tăcuți ca Anca Pascale, Lelia Nisipeanu, Ioana Sandu, Cornelia Crișan, Crina Ionescu, Cristian Bujor, Mircea Vișan, Alex Ichim, Nicușor Năstase, Amalia Stănescu ș.a.m.d. Sper ca lista din 2019 să fie și mai bogată!

Ultimele postari ale lui admin (vezi toate)

2 COMENTARII

  1. Abia astazi am apucat sa citesc si eu! Sa stii ca si eu te consider parte din familia mea, chiar daca ne desparte atata ocean si vreo 14.000 de km, chiar daca nu reusesc sa ascult fiecare emisiune si chiar daca nu reusesc sa urmaresc fiecare vlog. Multumesc pentru urari, si mai ales pentru”să păstrați afecțiunea pentru cine merită, n-o risipiți, dar nici să n-o ascundeți.” Fie ca aceste sfinte sarbatori sa-ti fie tihnite, cu sanatate si multe-multe satisfactii iar 2019 sa-ti aduca tot ce-ti doresti si ai nevoie.🎄🌠💌

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here