APROAPE DE FINAL DE AN! 26.12.

0
195

Cronica Cârcotașilor mai include momente tari, care-mi scapă. România TV e la loc de cinste. Despre Capatos aflu că mai există doar datorită celor de la Prima TV.Viceprimarul-golan-smardoi al Capitalei a avut și el parte de un spațiu consistent.

Delir festiv la B1! Botin preia de pe FB un schimb de mesaje. La o urare de Crăciun, unul de la USR l-a întrebat pe E. Nicolicea dacă și-a dat demisia. Da, inpolitețe! Apoi îl sună pe Nicolicea. Acesta, cu aroganța-i cunoscută îl face pe”agresor”maniaco-depresiv, bahic, etc. Ăsta, care a făcut facultatea la peste 50 de ani, se pricepe și la psihiatrie? Madam Tatoiu este tot mai insuportabilă, dar nu e vina ei, ci doar a celor care o invită. Botin ar putea să-și ia o cămașă în care să-i încapă și burta dacă tot vrea să stea lejer…

Film bun, profund, văzut la HBO2, recomandat de Dara Codescu. ”La revedere, Christopher Robin” e un film de văzut. Relația tată-fiu, relația succes- familie, lipsa de afecțiune,nevoia de identitate și multe altele subtil, frumos împachetate. ”Iubiri încurcate” pe Cinemax 2 n-a fost rău, iar ”Black List” m-a ținut două nopți întregi. New Years Eve (2011) m-a relaxat pe bune. Apar De Niro, Halle Berry, Jon Bon Jovi, Katherine Heigl și foarte mulți alții.* Rio 2 mi-a picat bine pe 26.12.

Antena 1 a programat recital Delia după miezul nopții de 23 decembrie. După finala Factor X unde am văzut și auzit câteva fete talentate. Se vorbește mult, se cântă puțin, pentru că acesta-i formatul, nu-i așa?

Greu de suportat Marilena Mititelu (RealitateaTV). Orice invitți ar avea, tot ea vorbește. O lipsă de tact și politețe crasă! De prea mulți ani!

La TVR2 ”Drag de România mea” au fost soții Domnica și Cornel Constantiniu, O. Ursulescu și Dani Constantin. Dacă n-ar fi monologurile lipicioase și lungi ale gazdei Fuego, ar fi un program plăcut. Supermarket a cântat piesă nouă,drăguță de Crăciun.

Sunt destule posturi care nu țin cont de zilele libere și-și văd de programele lor de marți sau miercuri. Cele mai penibile secvențe le-am văzut la Kanal D (Puterea dragostei). Rar vezi atâta prost gust la un loc!

Ultimele postari ale lui admin (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here