Crăciunul la TV

Articol preluat d pe site-ul paginademedia.ro

0
50

Articol preluat d pe site-ul paginademedia.ro

Antena 1 și Kanal D se bazează pe producții proprii, în timp ce Pro TV mizează pe filme și un episod special de Las Fierbinți. TVR 1 și 2 au pregătit ediții speciale de Provocarea starurilor, Vedeta Populară și Câștigă România.

Și televiziunile de știri au pregătit programe de sărbători. Digi 24 va difuza materiale de Crăciun, iar B1 are în program un film semnat de Nae Caranfil.

Marți, 25 decembrie

 • PRO TV: La ora 20:30, Pro TV pune la bătaie eroii Marvel, cu filmul Captain America: Civil War. La 23:30 va fi difuzată comedia de Crăciun Super party la birou.
 • KANAL D: Marți, 25 decembrie, în ziua de Crăciun, de la ora 20:00, Teo Trandafir va prezenta o ediție specială a emisiunii Vrei să fii milionar? la care concurenții vor fi copii.
 • ANTENA 1: Neața cu Răzvan și Dani, Prietenii de la 11 și Acces Direct sunt emisiunile de pe zi de la Antena 1. Seara, postul difuzează o ediție specială a emisiunii Chefi la cuțitede la ora 20:00.
 • TVR 1: De la ora 21.00 se vede o ediție specială a emisiunii Provocarea starurilor, în care cei trei finaliști îi provoacă pe juraţi la o confruntare între generaţii.
 • TVR 2: Ora 16:30 o aduce la TVR 2 pe Mary Poppins, iar a doua ediție specială de sărbători de Câștigă România începe la ora 20:00, cu Corina Dănilă, actriţă în sitcomul „Primăverii”, Costin Deşliu, jurnalist sportiv şi Ionuţ Cristache, moderatorul talk-show-ului „România 9”.
 • DIGI 24: Prima zi de Crăciun începe cu un material despre campania caritabilă “Adoptă o scrisoare” care a pornit din România. Jurnal pentru copii și Digicult sunt alte două emisiuni cu tematică de sărbători de pe Digi 24.
 • PRO CINEMA: Este difuzat al doilea film din seria Ho Ho Ho, în care Ema, un copil de la un orfelinat găsește un bilet de loterie.

Miercuri, 26 decembrie

 • PRO TV:  A doua zi de Crăciun, pe 26 decembrie, de la ora 20:30, este difuzat filmul Focus și de la 22:45 un film de acțiune cu Liam Neeson, Urmărit în noapte.
 • ANTENA 1: A doua zi de Crãciun, de la ora 20.00, Antena 1 difuzeazã comedia romanticã „Pur şi simplu dragoste” ( „Love Actually”), iar de la ora 22.00, va fi difuzat filmul „Cronicile din Narnia”.
 • TVR 1: Best of O dată-n viață, de la ora 21:00, iar mai devreme, de dimineață, de la ora 10:10, la TVR va fi difuzat filmul pentru copii Amintiri din copilărie, din 1965.
 • TVR 2: Miercuri, pe 26 decembrie de la ora 12:10, TVR 2 difuzează concertul de colinde al Paulei Seling, iar de la ora 15:00, filmul Dorințe de Crăciun. Virgil Ianțu are o a treia ediție de Câștigă România, de la ora 20:00Simona Pope, Razvan Exarhu şi Liviu Popescu, vor concura pentru a susţine una dintre cele mai interesante cauze CERT Transilvania, ajutorarea bătrânilor şi copiilor din satele izolate de munte.
 • PRO CINEMA: De la ora 20:30, este difuzat filmul Marea cursă de Crăciun, cu Arthur, fiul lui Moș Crăciun, care vrea să îi îndeplinească dorința unui copil.

Articol aici: https://www.paginademedia.ro/2018/12/program-tv-craciun-2018

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here