Crina Matei la Psihologul muzical (ediţia 658 – 9.05.2015) – AUDIO

0
199

Crina Matei la Radio Romania Actualitati
Crina Matei la Radio Romania Actualitati

Gândurile noastre, ale tuturor se îndreptau spre Gabi Cotabiţă. I-am dorit sănătate şi putere de a lupta pentru viaţă. Au fost numeroase mesaje pentru el şi familia lui.
Ziua Europei a fost aniversată cu o serie de piese potrivite. A fost şi ziua lui Marius Ţeicu, cel care a împlinit frumoasa vârstă de 70 de ani! A primit felicitările meritate.
A debutat în emisiune actriţa şi interpreta Crina Matei (născută la Bucureşti în 16.12.1971). O persoană tonică, extrem de rapidă în comunicare. A vorbit despre anii de studiu, despre legăturile ei strînse cu muzica, cu teatrul, cu televiziunea. A prezentat numeroase programe în TVR încă din 1991, apoi a ajuns la Tele7 abc, la Callatis 2003, la emisiunea „Cei mai frumoşi ani” de la Antena 1 în 2005. În 2006 a lansat albumul cu acest titlu, conceput de Marius Mihalache. Ne-a oferit o serie de secvenţe de pe CD, dar a şi cântat live, fără acompaniament tot ce i s-a cerut, cu dezinvoltură şi fără greşeli.Fără să aibă versuri la ea. A şi recitat. Tot la cerere. A jucat şi în seriale tv. Dintre ele ţine cel mai mult la serialul „La Urgenţă” (regia Andrei Zincă) în care a jucat rolul Magda Fekete. În teatru regizorul cel mai apropiat a fost Beatrice Rancea. Are o mulţime de proiecte ( în primul rând „Cabaret” după filmul cu Liza Minelli), îi place să fie independentă aşa că nu mai e angajată la vreun teatru. Lista de piese preferate a inclus nume ca Laura Stoica, Dan Spătaru, Robbie Williams, Luis Miguel, Holograf, Elton John, Adrian Naidin, Ella Fitzgerald.
Top 5 Sentimental a revenit celebrului grup The Rolling Stones. Pe primele locuri s-au clasat 1. Angie, 2.( I Can’ t Get No) Satisfaction, 3. Start Me Up.
Veţi mai auzi piese cu Whitesnake, Europe, Billy Joel, Demis Roussos, T. Rex, Mary Hopkin ş.a.m.d.
 
Audio:

 
 
 
Selecţia mesajelor (au fost aproximativ 300):
Marius, metalfan: Însănătoşire grabnică lui Gabi Cotabiţă! Sunt alături de el!
Black Eloise:Vă salut! Sper să îşi revină complet Gabi Cotabiţă! Mă voi ruga pentru el!
Cristina, metalfan: Mulţumesc pentru Europe! Chiar aşa este! Dvs, aici la emisiune, scrieţi coloana sonoră a vieţii mele! You rock!
Boogie: Îmi revin greu după zilele petrecute în Vama Veche! A fost super mega bestial! Eu sunt sigur că Gabi Cotabiţă se va face bine! Mintea mea nu concepe altfel! Mulţumesc pentru Europe! E piesa perfecta!!
Mirela, Milano: Sper din tot sufletul să se facă bine Gabriel Cotabiţă! Sănătate!
Lavinia Ban: Vă ascult cu drag! Am îndrăgit piesa lui Toto Cutugno de când a câştigat Eurovision!
Maria, Spania: Bun venit Crina Matei! Mă bucur că eşti cu noi în această noapte! Te admir foarte mult!
Adelina, Bistriţa:Felicitări Crina! Îmi place foarte mult tot ceea ce faci!
Adryan, Sydney, Australia:Bun venit Crina Matei! Te iubesc! Sper să ajungi şi în Australia să ne cânţi!
Marius, metalfan: Crina, te-ai gândit vreodată să participi la Eurovision? Eu m-aş bucura dacă ne-ai reprezenta!
Nicolae Mihai RoscaBună seara aici bună noapte acasă în ţara noastră minunată Va salut de aci din Montevideo pe toţi cei care muncesc din greu pentru această emisiune şi în special pe invitata din această noapte . Sănătate pentru marele interpret GABRIEL COTABIŢĂ!
Cristi, Olanda: Vă salut de pe drumurile Europei! Crina eşti nemaipomenită!
Arici Ţepos: O salut de bun venit pe invitata dvs! Aş vrea să o întreb din muzica românească cine este solista preferată? Dar din muzica internatională? Preferă o solistă care cântă cu feeling sau una care cântă impecabil din punct de vedere tehnic?
Niko, Milano: Îmi place de invitata dvs! Are o voce plăcută!
Cornel Buna noapte tuturor, salutari Crina! Am intrat in Slovenia, vin catre casa, as vrea o melodie pt sotia mea,care e suparata pe mine.  Multumesc mult!
Cristian Chiforeanuva asculta cu mare placere si marinarii de pe dunare,povestile si muzica acopera cu succes si in mod placut zgomotul monoton al motoarelor, emisiunea dvs face ca sa treaca cartul de noapte pe nestiute, pacat ca mai sunt zone, in special pe granita cu Bulgaria unde receptia e foarte slaba sau inexistenta. respect ptr dumneavoastra si pentru frumoasa dvs invitata…
Simona, metalfan: Apropo de posterele de pe pereţi în timpul liceului. Mie îmi place hard n heavy, aşa că pereţii mei erau plini cu Ozzy, Dio, Maiden, etc. Dar aveam o slăbiciune pentru Nick Carter de la Backstreet Boys. Aşa că poza lui era pe uşa dormitorului. Într-o zi au venit pe la mine câţiva prieteni, toţi rockeri. La un moment dat, unul dintre ei spune: “Ce bine, ai şi planşă de darts”. Şi începe să arunce săgeţile în Nick al meu. Vă daţi seama că n-am putut să spun nimic… aşa că l-au ciuruit!
Mihai, Dusseldorf, Germania: Şi eu am emoţii când întâlnesc un star! Într-o zi m-a luat un prieten la un concert Alice Cooper. Mi-a făcut o surpriză şi mi-a dat o invitaţie, chiar în ziua concertului (prietena lui nu mai putea merge, aşa că m-a invitat pe mine). Biletele erau cu meet & greet. În ziua respective purtam “veşnicul” meu tricou cu Marlyn Manson… aşa că de ruşine… eu nu am mai intrat la meet & greet! Şi acum îmi pare rău!
Niko, Milano: Ştiţi că mamei mele îi place de Toto Cutugno şi am mers de multe ori cu ea la concertele lui şi apoi ne-am dus în culise să ia autograph, să facă poze. Prima data eram sigur că nu o să fie mare lucru, mie oricum nu-mi place în mod deosebit, dar când m-am văzut în faţa lui, am dat în bâlbâială, mai ceva ca mama! Nu mai ştiam să îi spun că vrea fotografie… nu mai ştiam niciun cuvânt în italiană!
Arici Ţepos: Să ne imaginăm următorul scenariu: Crina se plimbă pe Champs Elysee. Se opreşte şi la un moment dat vine lângă ea un domn, care vorbeşte la telefon. Crina se uită la el şi îşi dă seama că este Alain Delon. După ce actorul îşi încheie conversaţia… ce face Crina? Îl abordează sau nu?
Maria, Madrid, Spania: Când au avut loc Premiile MTV în Spania, m-am dus şi eu. Spre norocul meu, am intrat în culise. Făcusem o noapte pe drum, aşa că eram cam obosită. M-am dus la un aparat automat de cafea pentru că aveam nevoie. Repet, dormeam pe jumătate. Am luat cafeaua şi am vrut să mă duc pe un scaun. În drum, m-am lovit de cineva. A căzut cafea pe pantoful respectivului domn. Când mă uit… Jon Bon Jovi… Să mor! A trecut. Şi David Bryan mi-a zis: Bine i-ai făcut! Lasă că nu se supără!
Simona, metalfan: Nimic nu se compară cu ceea ce am trait eu după un concert cu Mircea Baniciu! M-am dus să iau autograf! Mi-a dat! Am făcut şi fotografie! Tremura sufletul în mine de emoţie! Şi la final, i-am zis: “Mulţumesc dle Vintilă!” J Şi m-am înroşit ca un rac… şi îmi venea să plâng de ciudă!
Camelia, Munchen:Mi-a plăcut invitata dvs! Îi urez şi eu LMA lui Marius Ţeicu!V-aş ruga dacă se poate să difuzaţi într-o ediţie viitoare piesa “Cambodia” – Kim Wylde. Mulţumesc anticipat!
Bowie-fan: Wow! Mary Hopkin!! Este fosta soţie a lui Tony Visconti! Mereu m-am întrebat de ce nu s-a bucurat de mai multă popularitate având în vedere că era căsătorită cu unul dintre cei mai mari producători britanici!
Boogie: Coverdale dixit: “Am vrut să fac acest proiect cu Ritchie. L-am sunat, nu a răspuns. Am trimis şi porumbei călători la castelul Blackmore, dar tot nu am primit răspuns. Aşa că le-am propus colegilor mei din Whitesnake, care au acceptat imediat”.
KissArmy:De ce tot trag ei de Ritchie?! E clar că nu mai vrea să cânte hard rock, heavy! E treaba lui! E foarte bine că au făcut albumul cu numele Whitesnake! Chiar sună bine!
 
sursa: Radio Romania Actualităţi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here