CRISTI MINCULESCU SI NUTU OLTEANU PREGĂTESC UN ALBUM

0
27

Dupa peste 20 de concerte in diverse locatii din tara, CRISTI MINCULESCU & NUTU OLTEANU SUPER-GRUP vor avea primele aparitii TV in zilele acestea.
 
Mai precis, vineri, 25 aprilie, vor canta live la “Neatza cu Razvan si Dani”, in premiera absoluta la TV. In aceeasi zi, dupa-amiaza, sunt invitati tot la Antena 1,  la Observator-ul de la ora 16:00, unde vor povesti amintiri si vor anunta proiectele noi.

Cei doi artiști pregătesc un album nou și au decis să includă în setlistul concertelor următoare și câteva piese noi. Reacția publicului va decide single-ul care va promova noul material discografic. “Va fi contributia noastra la renasterea rock-ului. Piesele sunt in buna traditie a anilor nostri de inceput, dar vor suna foarte fresh, fiind in acelasi timp romanesti, dar cu un aer scandinav”, a declarat Cristi Minculescu.
Repertoriul ales de Minculescu şi Olteanu pentru aceasta noua serie de concerte, reuneşte piese antologice din patrimoniul Iris – „Trenul fără naş”, „Pe ape”, „Doar pentru voi”, „Lumina zilei”, „Noaptea”, „Strada ta”, „Cei ce vor fi” etc. Totodată, fanii vor putea asculta si preluări din repertoriul unor trupe precum AC/DC, Bad Company, Whitesnake sau Led Zeppelin. 

Concertele urmatoare vor avea loc pe:

 – 25 aprilie – Club HUSH – Pitesti

– 26 aprilie – Arenele Romane – Bucuresti – Stelele Rockului Romanesc (spectacol TROOPER cu invitati)

– 27 aprilie – HARD ROCK CAFE – Bucuresti
 

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here