CRONICĂ TV DE ANDREI PARTOȘ: ADUNATE….

0
76

*Mă uit la 8 într-o barcă pe TVR2. Este uluitor cum e gândită emisiunea. Cântă nişte tineri, relativ bine. Unele fete arată chiar bine…E un juriu acolo, care nu e de faţă la cântare… Se aud aplauze, urale penibile periodic de la un public invizibil… apoi apare şi publicul în cadru… filmat separat (probabil că-n altă zi)… din când în când Paula Seling, Simona Catrina şi Cornel Patrichi îşi spun opiniile… totul pare lipit… montat cu toporul… prezentarea e în stilul anilor 70-80, cu strigături şi repetări apăsate. Cu siguranţă intenţiile sunt bune… sau au fost… A fost şi un cover la „Another Brick În The Wall” care n-a dat rău… Paulei nu i-a plăcut cum s-a descurcat Cătălin. Simonei i-a plăcut! Atmosfera de la Şcoala vedetelor căutată cu prea mare înverşunare! *Era ediţia cu numărul 10!
*Conferinţa de presă a lui C. Antonescu a fost populată de ţâfne şi iritări. A taxat jurnaliştii insistenţi, a fost de acord cu reacţia ambasadelor după tentativa parlamentarilor de a schimba unele legi importante… Nu putea să nu se ia de Băsescu sau de PDL („un partid ridicol”, zice el şi nici nu-l pot contrazice dar el n-are dreptul să facă astfel de afirmaţii). Au fost prea multe întrebări la care n-am aflat răspuns dar de reţinut faptul că Antonescu cere rediscutarea Codului Penal, în timp ce Zgonea îl face mincinos pe Băsescu… Cel din urmă nu ratează nicio ocazie de a se face de băcănie!
* La A3 este prezentată o altă realitate. Fireşte că orice se petrece în ţară e din cauza lui T.B. Ei au o grijă cu acele comisii care anchetează povestea Nana (hectarele cumpărate de Ioana Băsescu).
* La Timişoara oamenii au găsit soluţii să reducă cheltuielile cu căldura. Urmarea debranşărilor masive, s-au găsit soluţii inteligente la preţ mic!
*Ministerul de Externe critică ambasadele! Asta da, gafă diplomatică! Suntem membri ai UE, nu mai e nevoie ca ambasadorul să treacă pe la MAE… Subiectul e discutat la Digi24 de Sanda Nicola cu un invitat avizat…
*Ministrul Culturii a demisionat! E singura veste bună culeasă de pe micul ecran!
CSM nu este de acord cu modificările aduse Codului Penal. Puşcăriaşii şi puşcăriabilii de toate culorile au intrat în trepidaţie. Va fi cutremur?
Chiricheş se simte foarte bine la Tottemham. A avut un interviu simpatic la DigiSport.
Steaua a pierdut la limită de la Chelsea, dar n-a arătat nicio clipă că putea obţine mai mult. Reghe i-a odihnit pe Popa, Tănase în timp ce Bourceanu era suspendat. Lotul e subţire rău, când bagi în teren jucători ca Tatu sau Kapetanos (ambii la 31 de ani) în loc să mergi doar pe mâna tinerilor. Faţă de meciurile din Ligă, echipa s-a mişcat ceva mai bine, minus Latovlevici, Georgievski, Pârvulescu… A fost a treia înfrângere din 2013 în faţa echipei britanice…
C. Prisacariu e un mister pentru mine. Alunecos, inconsecvent. Mereu are invitaţi, pe care un jurnalist echilibrat, cu intenţii curate nu i-ar avea. De ce să apară Roşca Stănescu (un jeg fără limite!) mai des pe B1 decât la A3? Mai e un jurnalist grăsuţ şi mereu îmbujorat, care are vederi de stânga şi unul de la UNPR, adică tot de la putere (a afirmat că regulamentul parlamentului e aiurea pentru că e făcut pe vremea PDL, ca şi cum în 20 de luni nu putea fi schimbat!) care bate câmpii. Era şi celebra doamnă Tuşa, care era recent la putere, acum e într-un fel de opoziţie. Cu o astfel de distribuţie ce dezbatere poţi avea, când tema era tocmai felul în care se trec legile de către majoritari! Prisacariu, când intervine telefonic în emisiunile altora e clar, concis, dar ca moderator e de notă mică!
* Problemele familiei Guţă au devenit de importanţă naţională. Antena 1 şi ProTV le abordează pe larg. Mai jos de atât nu puteau ajunge nici Simona Gherghe, nici C. Măruţă! Nu intru-n amănunte că-s jalnice, colcăie bip-urile prin canale! Vedeţi? Din acest motiv prefer dezbaterile politice…măcar de acolo aflu 15-20% informaţii utile!
Ponta îl acuză pe Antonescu! Joacă la ofside, acum a rămas singur aşa… Iubire mare acolo!
 
CONCLUZII DUPĂ MECIUL CU GERMANIA
Cosmin Băleanu de la Dolce TV e un tip simpatic, aşa că nu mă voi referi la el, deşi a spus iar multe prostioare. Se vede că-i place ce face. Echipa României, în schimb, dă senzaţia că a mers la Mondiale doar pentru cele două jocuri de antrenament cu Tunisia şi Australia. Halul în care au jucat cu Germania, echipă nu foarte puternică, e greu de relatat. Au avut 10 de 7 metri şi au ratat 6!!! Scorul final a fost 26-23… faceţi un calcul! Tactic nu arătăm nimic, nu ţinem marcatoarea de gol (Muller a dat 11 goluri), nu folosim extremele, nu asigurăm blocaje pentru interi, Neagu joacă inter stânga şi aşa mai departe. Schimbările s-au făcut aiurea, unele fete n-au avut parte de nicio schimbare… Cred că Tadici e de mult depăşit de handbalul modern, chiar dacă are cele mai bune intenţii. Urmează Ungaria, Cehia…Dacă luăm locul trei în grupă picăm cu Spania şi gata. Vom spune că n-am avut obiectiv.
 
 
 
ÎN VITEZĂ…
Kanal D l-a repescuit pe Marcel Toader, penibilul ex-soţ al Gabrielei Cristea, marele cuceritor! Acum îi face o declaraţie noii iubite. *Mircea Dinescu a fost readus la Realitatea. Se pare că nu mai merge treaba la conac!* M.R.U. este la Digi24 şi caută normalitatea!* La Capatos n-am mai privit de luni de zile şi constat că-mi e mult mai bine. Omul e neschimbat în rău! Tot Mara Bănică, tot aceleaşi mutre… gonflate, hidoase!* Predoiu e la Turcescu. Un text de pe burtieră mi s-a părut de reţinut: „Declaraţia ministrului Barbu arată că e nevoie de control psihiatric la guvern” ! Andreea Pora, Sabin Orcan erau acolo, s-a vorbit mult şi suprapus, indisciplinat. Predoiu n-are nici 5% carismă! * Astra câştigă cu 1-0 în partida cu Vaslui.E pe primul loc în mod clar.Are 6 puncte avans faţă de Steaua. Astra are un defect:deţine cel mai antipatic patron!*Poveştiri de noapte mai există şi am realizat că există şi cuplul dde prezentatori Cabral – Mircea Solcanu! Ei de ce n-au fost premiaţi de TV Mania?* La Look TV era Chinezu cu Brandu’ lui. Dialoguri cu conţinut, dar nu mă hazardez să-i laud pentru că s-ar putea să apar şi eu zilele astea acolo şi n-ar da bine!*

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here