CTP, despre Gabriel Oprea: Chiar și deplasarea la closet este în „interes național”

0
107

Gabriel Oprea aArticol preluat de pe site-ul paginadepolitica.ro
Jurnalistul Cristian Tudor Popescu susține că în cazul lui Gabriel Oprea absolut toate deplasările sunt urgente, indiferent de natura lor.
„Dumneavoastră şitţi pentru ce a murit acest băiat de 28 de ani? Eu ştiu: a murit pentru interesul naţional. Aveţi vreo îndoială în direcția asta? Eu nu am. Orice deplasare a domnului Oprea, chiar şi când se duce la closet, e în interes naţional…”, a spus CTP.
 
Dacă era sau nu urgentă această deplasare a domnului Oprea cu escorta respectivă? Toate deplasările dlui Oprea sunt urgente, toate. Dânsul se miscă continuu ca sa vază unde e interesul național. Interesul ăsta național e așa, ca o zvârlugă: se duce de la Dragnea la Ponta, de la Ponta PNL, pe urmă la Cotroceni, după aia la UDMR. Și dânsul trebuie tot timpul să facă naveta cu mare viteză, ca să vază unde e interesul național și să-l mențină. Eroul, salvatorul oamenilor aflați în dificultate cine e ? Ministrul de Interne și vicepremierul Oprea! Iacătă cum sub ochii lui un om a murit! Domnul Oprea nici nu a oprit. Oprea, marele şef al operațiilor de salvare din țara asta nici nu a oprit să vadă ce se întâmplă cu omul ăla”, a adăugat jurnalistul, citat de Digi24.
 
Amintim că Poliția Capitalei a confirmat că polițistul Bogdan Gigină se afla în coloana oficială a lui Gabriel Oprea. Gigină a avut un accident în timpul misiunii și a ajuns cu motocicleta într-o groapă aflată pe strada Știrbei Vodă.
Poliția spune că „imediat după producerea accidentului, coloana oficială s-a oprit la fața locului și au fost dispuse măsuri pentru mobilizarea echipajelor medicale”.
În comunicatul polițiștilor se mai spune că Oprea a vorbit cu secretarul de stat Raed Arafat și cu șefii din MAI, dar și că a fost „permanent informat” în legătura cu această situație.
 
Puteţi citi articolul în întregime aici:
http://www.paginadepolitica.ro/ctp-despre-gabriel-oprea-chiar-si-deplasarea-la-closet-este-in-interes-national/
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here