CU FAMILIA LA TVR. BECALI SUNAT ZILNIC. TENIS INTENS. DIVERSE 12.08.

0
308

CU FAMILIA LA TVR. BECALI SUNAT ZILNIC. TENIS INTENS. DIVERSE 12.08.DAVID POPOVICI RECORD EUROPEAN!

În semifinala de la 100 m liber, David Popovici a mers 46,98. La seniori! Ce poate fi mai frumos.

AȘA SE FACE ÎN LUMEA BUNĂ!

Liana Stanciu (SOȚIA) îl invită pe  Mihai Georgescu (SOȚUL) la emisiunea de pe TVR2, În direct cu viața. Așa am aflat că Edi și Dan sunt partenerii lui de fotbal și șpriț. Ce faceți în viitor, voi, Bere Gratis? Drăguț, nu?  Sigur, era vorba de promovarea unui eveniment , Kimaro, de la Constanța. Liana ne-a anunțat că luni va sărbători Măriile. Știam că nu se sărbătorește, nu se veselește, dar eu nu mă prea prind la subtilitățile religioase.

CINE VORBEȘTE DESPRE EDUCAȚIE?

Eternul, nelipsitul Decebal Rădulescu explica rolul școlii, al educației în pregătirea tinerilor, juniorilor. El, care vorbește cu și , care nu-i capabil să încheie o frază, care dă exemplu de înjurături ale unor antrenori și o face la televizor, nu pe un teren unde sunt vreo 30-50 de oameni. Înțeleg că Dgs nu mai are oameni, că e vacanță, dar de ce mereu cu un specimen ca ăsta? Un rapidist incapabil de comentarii decente despre orice altă echipă. Sigur, Rapid are trei vicorii și o înfrângere. E mult, e puțin? Vedem. Acum s-au dus 4 etape. E jenant ce se discută în studiourile, burdușite de specialiști, care știu deja cine ia TITLUL!

FRF ȘI LPF AU O IMENSĂ PROBLEMĂ. NU VOR S-O REZOLVE ?

Nu e vorba numai de CSA Steaua care nu poate promova, ci de alte 4-5 echipe care n-au acest drept. Practic e o competiție inutilă, fără finalitate. Drept public, drept privat? De ce e atât de greu să se recalibreze regulile, iar echipele care nu întrunesc criteriile să nu joace, să nu existe. În fond consumă bani publici în mod inutil, ocupă spații publice (baze sportive, stadioane) în mod nejustificat. Mă refer strict la fotbal. Cum e cu Sepsi finanțat de guvernul altei țări? O legal, e voie sau și acolo ar trebui lămurite nuanțele? Câțiva privați sunt obligați să joace contra banilor publici.

TORONTO NE ȚINE CU OCHII LA TENIS

Ce public excelent are Bianca Andreescu la Toronto! A câștigat cu greu setul prim cu un 7-6. Kasatkina a revenit de câteva ori. Se pare că Bianca are probleme de sănătate. Comentatorul afirmă că acuză dureri de stomac. N-avem cum să știm. Bianca a avut 2-0 și a devenit 2-3…A alternat mingile bune cu greșeli neforțate. Probabil că dacă juca în altă țară, abandona. Acasă e greu. Mai bine o victimă eroică…Ratează mingi uluitoare, dar face 4-3. Mimica e extrem de mobilă, ba suferință, ba fericire, ba ambiționare, ba resemnare…Și în final câștigă.* A trecut și de A. Cornet în trei seturi, după care a fost eliminată de Zheng. Nu e totul să joci acasă. * Surpriza mare a venit de la Haddad Maia (Brazilia) care a trecut de Iga Swiatek.

Simona o domină clar pe chinezoiaca Zhang. Cea din urmă are probleme cu serva. Chiar și așa Simona se enervează, dar câștigă (71 de minute) în două seturi. Va juca în optimi cu Teichmann(pe 11.08)* Serena , eliminată de Belinda Bencic.*

Simona ajunge în semifinală după un joc greu cu Coco Gauff.

DE CE-L SUNAȚI, DACĂ-L ÎNJURAȚI?

Becali vrea mingea la echipa lui. Nu înțelege ce se petrece. A plecat Tănase și nu mai avem mingea. După ce a jubilat că a scăpat de el. Octavian Popescu i s-a părut slab. Culmea, când toată lumea l-a lăudat.Psihologie ciobănească. El vrea mai mult.Ține cursuri de fotbal, de antrenorat, de management la telefon pentru oricare moderator. Mai nou intră și la ore incomode. Are nevoie de mijlocași, de atacant. Nu-și dă seama, dar cercetează. E bucuros că Mirel a făcut treabă bună la Craiova. E finul lui. E mândru dar nu de tot. Nu crede că Rapid va conta în lupta pentru titlu. Aberează, dar e grav că are mereu două posturi la dispoziție: DigiSport și Arena-Pro.

 

La TVR1. Am urmărit după prânz o emisiune, o reluare, despre Gări de Poveste, despre lagăre, despre Mengele, Oradea, unguri-evrei, români…Cătălin Ștefănescu a avut interviuri emoționante cu supraviețuitorii Holocaustului.

  • Filmele pe canale de abonament se tot reiau. Parcă s-au înțeles cu Netflix, HBOMax sau Disney +

*Nu reușesc să aflu finalul de la Ultimul Atac de pe AXN. Se reia mereu. Știe cineva cum se termină?

LA CE BUN VAR-UL?

Se fură cu VAR la noi? Meciul dintre cele două echipe din Craiova a oferit o gamă largă de teme. Sunt curios câte etape va fi suspendat terenul sau ce amendă primesc organizatorii pentru petarde, sticle, scaune aruncate în teren. Apoi Kovacs nu e chemat la margine de cei de la VAR când are o fază dificilă și acordă 11 metri fără ezitare, deși reluările arată că n-a fost. Culmea, primul 11 metri s-a dat pe bază de VAR, deși Kovacs era la 5 metri de fază și nu văzuse. Echipa lui Mititelu merita un egal! * Marele Vassaras declară ferm că are dreptate Kovacs. Posibil!

R. Naum nu se mai înțelege nici cu invitații permanenți. Provocările lui, jocurile de cuvinte nu mai au efect. Ironiile de doi lei nu sunt recepționate. * Rămâne un mister ce vrea Hagi să obțină prin menținerea lui Torje în echipă. Multe ciudățenii și gafe în meciul de la Botoșani-Farul 1-1!

  • Dem Rădulescu și Cip Cirip la TVR2. Arhivă bogată avem. Obsesiv se dădea piesa scoțienilor Middle Of the Road în toate versiunile posibile
  • Ce bine se simte Badea când se prostește” în Gura presei”. Micuțul n-a evoluat, își scutură mușchii de câte ori are ocazia, exersează mimica de mare actor și ura voiculesciană.
  • StandUp Revolution a avut și momente valabile, dar s-a vorbit enorm pe lângă. Câteva poante bune am auzit. Se vor relua și oricum circulă pe YT.
  • Îmi place cum sunt structurate știrile la Prima Sport.

La Euronews am prins un interviu amplu cu dna procuror general Scutea. Nimic concret, de parcă ieri a fost 10 august 2018. N-au fost greșeli în anchetă, au fost scăpări. Ce finețe semantică. Vor fi audiate Carmen Dan, Viorica Dăncilă, G. Firea? Nu-i exclus. S-a comentat și la B1TV. Un om bătut, gazat, rănit își declara intenția de a nu se lăsa. Dovezi există, dar nu vor procurorii să le folosească. Ne facem iluzii din 1989 încoace. Justiția e imensa bubă a corupției!

 

De ce sunt persoane dezagreabile moderatori sau prezentatori tv? Facem o listă împreună?

 

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here