Dana Florian și Ana Elena Albu la Psihologul Muzical (ediția 868 – 18.05.2019)

0
123

Dana Florian a venit cu primul ei album , ”Natural” și cu prietena sa Ana Elena Albu, violonistă dar și o solistă cu multiple proiecte. Au cântat împreună, au improvizat, au impresionat ascultătorii. ” Balada în I Major” a cucerit publicul și în versiunea live. Pe lângă compozițiile de pe CD, au fost și preferințele Danei cu Melanie Safka, Sam Cooke sau Mircea Florian, dar și celebrul ”Everybody Wants to Be a Cat” din desene animate! A fost o prelansare de album foarte reușită și vă veți convinge de asta, numai ascultând.

Un interviu cu Michaela Rose, membră findatoare a grupului vocal Arabesque a fost primit cu bucurie. Doamna este foarte tonică și simpatică. În luna iunie va fi la București alături de colegele sale actuale.

Agenda pop-rock include nume ca Krypton, Albert Hammond, Rick Wakeman alături de Bonnie Tyler, Walter Trout ș.a.

Topul cântecelor dedicate orașelor lumii este unul absolut inedit. Aveți aici partea a doua a clasamentului. Au fost propuse 115 titluri, s-au votat (participare impresionantă) 20.Veți auzi ariști ca Morrissey, Bee Gees, Gică Petrescu, Elvis Presley, Joe Dassin sau Marina Voica. Primele clasate le aflați în ediția din 25 mai.

Audio:


 

Mesaje și video din emisiune:


sursa (pentru audio): Radio România Actualități

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here