ȘUMU-DICĂ ȘI EDI-TORIALISTUL 24.05.

0
45

De ceva vreme imensul antrenor Marius Șumudică e omniprezent la câteva televiziuni. Omul are vorbele la el, e ironic, dar e incorect. A luat titlul undeva în afara țării? Sigur nu. Nu mă prind de ce e surprins că suporterii FCSB nu-l doresc. Dacă e atât de macho pe cât vrea să pară, atunci n-are decât să meargă la Becali să le arate tuturor ce bun e! Sigur că fără șulfa No 1 de la DigiSport, Radu Naum, n-ar putea să-și expună glumițele, autoironiile, dar și mârlăniile gratuite. Din spusele lui Șumudică se hrănesc cei de la DigiSport vreo 3-4 zile în diferite emisiuni. Dacă fotbal n-avem, avem vorbitori, provocatori, sforari, manipulatori. Păcat că numeroșii jurnaliști de la aceste posturi n-au aflat de la Radu Paraschivescu vorbirea corectă (”ca și spectacol” zice Daniel Nanu, mare profesionist la ora 10,18 pe 24.05). Boala ca și a devenit cronică.*

Revin la înțepăturile lui Șumudică, un fel de Rednic mai rotund, care aveau un oarecare sens când a luat titlul cu Astra. Are nevoie de neurolog și apelează la Edi pentru că are relații la Spitalul Militar.Cică e glumă! A ținut să amintească și faptul că la Vaslui Edi i-a fost secund. Ce să facem, nu toți se nasc în același an și nici nu țin cu aceleași echipe. Acum e …vânare de vânt. Edi Iordănescu nu s-a aruncat la replici grele, dar n-a rămas dator.A sugerat ca televiziunile să-i dea bani lui Șumudică pentru că le face rating. Insist, fără provocările perseverente ale șulfei R.N. nu s-ar fi ajuns la așa ceva. Culmea, Mihai Stoichiță, de la FRF, apreciază astfel de replici între antrenori. Zice că e bine că nu-i mai rău. Gândire limitată de sforar.

Contribuie din plin la astfel de circăreli jenante patronul mistico-fotbalistic. Șumudică a atacat permanent colegi de breaslă și asta arată ce fel de caracter are. * Acum e supărat și pe Rapid, marea lui iubire. Nu s-au purtat frumos cu fiul lui acum doi ani. Bine că și-a amintit.*

Edi Iordănescu a avut contre și cu Mihai Stoica, așa că apariția lui pe banca Stelei e puțin probabilă. Dacă omul are principiile pe care le clamează!* Lingăii din presă nu stau o clipă. Meci Gaz Metan- Voluntari, iar titlul este ”Gigi, ai cumpărat bine” (GSP).

Ca să rămân la fotbal. Lotul convocat de Cosmin Contra arată că pentru el timpul s-a oprit. Tot Săpunaru, Grigore, Chipciu, Deac, Anton, Nistor, Maxim, Grozav, Nedelcearu, Stanciu…Țucudean nu mai e bolnav? Mitriță n-a fost convocat. Nu cred că e o pierdere mare. Sunt sceptic privind calificarea. M. Stoichiță îl admiră teribil pe Andrei Ivan, dar la lot n-a fost chemat. Ăl admiră și Stoica, dar și Gigi, așa că e mai bine să nu fie chemat la lot. Băiatul a declarat că numai la Craiova vine acasă. Altfel rămâne la Viena.

Follow me
Follow me

Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here