Danube Jazz & Blues Festival – 6.0 (6 – 7.09.2019)

0
50

Feeling a little jazzy? Câte povești, atâtea acorduri de jazz și blues.

Cea de-a șasea ediție a Danube Jazz & Blues Festival va avea loc în perioada 6-7 septembrie, de la ora 19:00, în Parcul Rizer din Galați. Intrarea este liberă.

Șase trupe românești și internaționale, pentru care jazz-ul și blues-ul au fost dintotdeauna o pasiune, se vor uni la cel mai important festival de jazz și blues de la Dunăre, hotărâte să prezinte un repertoriu cât mai inspirat. La modul serios. Ai ocazia să pornești într-o călătorie muzicală de excepție!

Jazz-ul și blues-ul sunt la ora actuală unele dintre genurile cele mai populare din lume, existând pe plan mondial peste 40.000 de festivaluri și gale, iar audiența acestora poate ajunge la nivelul unui stadion. Danube Jazz & Blues Festival – 6.0 este un eveniment deschis tuturor proiectelor care au la bază jazz-ul și blues-ul sau care sunt create sub influența acestui gen foarte popular. Timp de 2 zile și alături de 6 trupe, scopul acestui eveniment este acela de a aduna laolaltă publicul din Galați care a venit de-a lungul timpului la diverse concerte de blues și jazz.

6 septembrie, ora 19:30

1. GEORGE BAICEA ELECTRIC BLUES BAND
2. CUIBUL (Rep. Moldova)
3. AFRO-CUBAN MUSA (Rep. Cuba)

7 septembrie, ora 19:30

1. GROOVY BASTARDS
2. VALI `SIR BLUES` RĂCILĂ & RAUL KUȘAK
3. ADRIAN NAIDIN BAND

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here