DAUM, TOTO CUTUGNO, URSULEȚUL BIPOLAR …de toate

0
70

ursulet teddy bear* Campania cu Ch. Daum s-a cam terminat. Indiferent cine vine, va fi tocat din prima clipă. C. Contra nu e la Dinamo? Nu va fi părtinitor? Așa cum erau acuzați toți antrenorii steliști ai naționalei? Iordănescu, Pițurcă pentru a fi mai exact.
* FCSB a făcut 3-0 acasă după un joc remarcabil! Alibec și Budescu au arătat că pot, dacă vor!
* Impresionant jocul naționalei de baschet masculin al Sloveniei care a învins favorita Spania!
* Ce penibil a ajuns fotbalul le teve. Mai nou se dau știri de 10 minute (și la TVR1) despre echipe de Liga a 4-a. Declarațiile semidocte ale lui Iovan de la CSA Steaua, sau prezența lui Pancu (Rapid) pe teren la 40 de ani, sunt teme majore, matinale! Editorii de știri nu mai au simțul ridicolului? Adică asta cere publicul? Cei 300 de spectatori care asistă la meciuri?* * Cupa României e o parodie. CSA Steaua a bătut o echipă de amatori cu 28-0.* În timp ce Iuliu Mureșan declară ferm la două televiziuni că Dan Petrescu nu pleacă, două ziare cu pretenții afirmă (nu se întreabă) că Petrescu va fi noul antenor la națională!
* Mizerabilul Radu ”foarte interesant” Naum a mai profitat de o fază. Conflictul dintre MM Stoica și Alibec l-a făcut fericit. A reluat tema de trei ori. A încercat și cu Rică Neaga, președinte la Timișoara. A fost pasat elegant. L-au contrazis politicos și prea blând Duckadam și Ilie Dumitrescu. Can-can-ul fotbalistic tendențios cultivat în permanență de acest rege al dicției face mult rău sportului.
* Dan Diaconescu subiect de reportaj amplu la A3 după 22,40….saci cu bani, yaht, mașini superluxoase, elicoptere…A apărut și fiica lui…Curtea de Apel l-a condamnat la 5 ani și jumătate…Riscă să piardă toate casele din București și Sinaia.
* Ce plăcut a fost să revăd recitalul lui Toto Cutugno de la Cerbul de Aur, Brașov 1993! Dacă TVR își iubește publicul ar relua acest Festival!
* Reportaj impresionant cu Avram Iancu, cel care a înotat peste 2700 de km pe Dunăra. Din Pădurea Neagră până la Galați. Mai are puțin și a terminat acest traseu, fără echipament neopren. E demn de toată admirația și respectul! Am văzut pe Digi 24.
* Golănii fără limită la România9 cu specialiști în toate. Asta e emisiune de TVR?  Chemi mereu aceași pluton, cu vreo doi din altă parte și ”dezbați”? Val Vâlcu nu e numai antipatic, dar e și obraznic. Mă întrebam cum de nu e Cristoiu, dar el era ocupat la Ciutacu (RTV) cu un fost sereist care-l cita cu admirație nedisimulată. Interviul e preluat de Gâdea (A3) fără a menține sigla RomâniaTV. E vorba de un adjunct al lui Coldea, demisionat din 2013, Dragomir, un colonel foarte supărat pe foștii săi șefi. …Mă mir că n-a fost preluat și de TVR. Astfel aveam Cristoiu în direct pe trei canale.
*După Viitorul- FCSB a ieșit iar nervos GB și a turnat aberații, care vor deveni realități. E supărat pe Budescu, Tănase, Alibec…I s-a pus pata pe ei. Vrea să-i folosească numai în Europa. Opiniile lui le pică perfect celor de la FRF și realizatorilor de emisiuni. Dar eu nu-l înțeleg pe Dică. Dacă a fost meci pe bune, de ce nu l-a băgat pe Gnohere când a văzut că atacul nu mergea? De ce i-a rotit pe toți pe posturi de se ciocneau între ei? Mai am  vreo 10 de ce -uri ! Mi-e milă de Dică. Nu ia decizii…* Suporterii nu-l mai vor pe Dică, așa că va fi antrenor nou în curând la FCSB. Hagi a meritat punctele, dar au fost câteva gesturi de arbitraj care i-au iritat rău pe bucureșteni. Nu scuză jocul, dar cu un 11 metri, fără un cartonaș imbecil acordat lui Budescu și altele, poate că era un egal…Eric a dat un gol frumos în fața unei apărări confuze, leșinate. *Hagi nu ar lucra cu Burleanu. Gazda nu-l lasă pe Crăciunescu să explice de ce. Gazda pune întrebări la care răspunde tot el. Sau adresează o întrebare lungă, apoi bagă un reportaj. Pentru răspuns, data viitoare.Un alt ciudat crede că Hagi ar veni la națională dacă ar fi rugat corespunzător de FRF. Toți îl citesc pe Hagi!* S-a discutat despre nenaturalizarea unor jucători străini valoroși. O temă care revine periodic și niciodată nu apucă să fie concretizată. Între timp străinii bunii pleacă sau îmbătrânesc!* Un interviu acid cu M. Rednic din Belgia mi-a plăcut.
* Dimineața la Antena 1 cu Răzvan, cu un picior în ghips și Dani, se lasă cu tot felul de editoriale lungi, cu dusul cănii cu cafea obsesiv la gură. Temele sunt aparent diverse, dar toate au conotații sexuale. La anișorii lor vor să fie bunicuții din Muppets? Să nu mergi în vacanțe în doi mai mult de 5 zile. Pleci iubit și revii divorțat. Nu-i contrazic pentru că nu mai țin minte.
* La Cluj arbitrul Comănescu a făcut zob partida derby dintre CFR și Craiova 2-1. Greșeli față de ambele echipe, permisiv cu jocul dur al gazdelor. Întreba cineva dacă mai are rost să se joace campionatul în condițiile în care ”s-a decis” ca CFR să fie campioană?
* Un semn de management teve inteligent:
https://www.paginademedia.ro/2017/09/nepotriveala-emisiunea-superpotriveala-scoasa-din-grila-dupa-numai-doua-editii-ce-intra-in-loc
 
* Dinamo a pierdut acasă de la Timișoara. 1-2…Se pregătește Contra pentru a pleca la națională? Oare ce-l recomandă să fie acolo? Vreun titlu, vreo performanță notabilă ca antrenor? Se discută și despre Dan Petrescu, dar și despre Zenga, Gîlcă, Răzvan Lucescu, ba și despre Hagi(care a exprimat claar că nu vrea!)* 
* Ch. Daum declarat, la revenirea în țară, că el este antrenorul naționalei și că e foarte deranjat de cele scrisă de presa noastră, cum că ar fi fost demis. Ba acuză și Comisia Tehnică. L-au lăudat acum două luni, iar acum îl dau afară? * Între timp s-a rezolvat, probabil, amiabil.
* De miercuri seara circulă o știre care nu mă surprinde, dar mă revoltă. Mirel Palada, sociolog, pesedeu, consilier, purtător de vorbe l-a lovit pe un senator USR în platoul de la B1TV, spre bucuria altor posturi. După multă vreme l-am zărit  pe Badea râzând cu poftă, dar și acritura Ciuvică a zâmbit larg…Ce lume bună, ce maniere minunate ni se propun! * Psihologul Săhlean a explicat la TVR1 cum e cu violența, cu agresicitatea fizică și verbală. Palada, se spune, a practicat aikido, dar se pare că autocontrolul nu l-a învățat!
*Periodic, H. Brenciu revine la Antena 1, la matineu. Tot periodic arată că nu prea are simțul ridicolului…Poți fi haios și fără să forțezi toate traseele…Dani l-a numit ”ursulețul bipolar” și n-a exagerat prea mult!
* FCSB este o echipă atipică. Bună afirmația unui invitat, Dragoș, la Mantinalul de la DigiSport1. Patronul nu e patron și-n acte, antrenorul nu e antrenor în acte, directorul tehnic stă pe bancă (n-ar avea voie) dar nu are atribuții reale de director tehnic, numele echipei este și nu este valabil, palmaresul este și nu este valid din 2003 sau din 1986 încoace…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here