RĂGUȘIM CÂND TE PRIVIM, EXCELENȚA SA A CUVÂNTAT IAR, VOM AVEA FESTIVALURI.

0
141

DE CE AȘA GÂJÂIT ?

La rubrica ”I Like IT” de la ProTV o văd mereu pe o domnișoară care ne dă informații despre online, despre  ce e nou în tehnologie. Inițial am crezut că am prins-o răgușită. De atunci e tot așa. Adică o faringită enervantă pentru urechea oricui. Chiar nu se găsea o soluție? Altă persoană, dacă nu poate fi tratată! Eu îmi dreg vocea de câte o ori o văd.

MARIUSICĂ ȘI VICTORAȘ PUN ȚARA LA CALE

”Victor, ai fost singurul care ai cerut să fie lăsată economia să meargă, să fie lăsate restaurantele deschise”. Zice Tucă drăgăstos, la Aleph News, către V.Ponta. Ei sunt prieteni, cum altfel? Pe ecran scria ”Europa arde, România se piaptănă”. Tocmai pe Ponta l-ați găsit să fie pompier? Tocmai la el s-a nimerit asta cu ”arde”? Ori cinism, ori prostie. Canal independent, ce naiba! Victoraș vrea două reforme. Are planuri mari.

EXCELENȚA SA ?

Transmisia, elogiile, excelența sa (de trei ori i-a zis așa) și altele de la Dancă. ”Excelența voastră aveți cuvântul!” către Președinte. Slugărnicie dusă la limite greu de bănuit la 30 de ani de la căderea lui Ceaușescu. Adresarea asta este total ”out of order”.* Fonduri Europene pentru dezvoltarea României. A lucrat în toată această peroadă cu guvernul liberal. Discursul a fost de neocolit, fiind difuzat de canalele de știri importante. TVR1 era cu Rex. Postul public, nu? Am trecut la sport. La Rapid- Reșița. * Btw, din câte știu Iohannis n-a negociat nimic, este o suma acordată de UE către noi. Spun asta pentru că despre cele 85 de miliarde (au devenit 80) s-a vorbit încă din luna mai. 30 de miliarde sunt fondul de redresare, restul va fi în timp, dacă vor fi proiecte, până în 2027. Parte din sumă e împrumut. De ce ne aburesc ăștia în halul ăsta, nu mă prind! * Nu vom avea lockdown nici după alegeri, ne-a asigurat Președintele. Cum așa? Dacă situația medicală o cere, cum să n-avem? E decizie politică sau ne luăm după experții ”excelenței sale”?

MAI DECLARĂM CEVA?

Au apărut Declarațiile pe proprie răspundere pentru părinți și profesori. Ce Declarații vor mai inventa? Câtă hârtie se va mai toca?

UN RĂDOI ”OARECUM” MAI CALM, MAI UMAN

Mirel Rădoi (26.11) s-a descurcat rezonabil cu intrebările, adesea tendențioase, ale lui Radu Naum (care a vorbit mai mult decât invitatul).

DAN PETRESCU A COBIT IAR!

CFR Cluj a pierdut și acasă cu Roma, jucând subțire. N-a creat nicio fază reală de gol. A primit un autogol și un gol din penalty. Cadoul arbitrului pentru italieni. Petrescu s-a plâns din nou, s-a lamentat de lot, de oboseală, de toate. Totul e greu, e un chin. Dar cine-l obligă?

UNTOLD ȘI NEVERSEA ÎN SIGURANȚĂ

La Digi24 am văzut interviuri cu organizatorii acestor Festivaluri, sprijinite financiar de guvern, din câte am înțeles. S-au arătat optimiști pentru 2021. O fi bine așa? Dar de ce nu 10-20-30 de festivaluri mai mici de folk, jazz, blues sau rock? Doza de risc e mult redusă și costurile sunt considerabil diferite. Sau Digi24 e partener media și atunci nu se bagă decât la cele două grele?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here