Dave Davies (The Kinks): „Recent am cântat împreună cu Ray, iar întâlnirea cu el a fost mai importantă decât orice mare eveniment public”

0
48

Chitaristul formației The Kinks, Dave Davies, a povestit pentru The Independent despre întâlnirea recentă cu fratele lui, Ray Davies. Potrivit spuselor lui Dave, reuniunea privată a fost mai importantă decât orice alt mare eveniment public.
În ultima vreme, cei doi frați au vorbit cu entuziasm despre o posibilă reuniune pentru a marca cei 50 e ani de la debutul formației The Kinks.
Dave își dorește foarte mult să repare relația „toxică” dintre el și fratele lui mai mare.
„Uneori am impresia că oamenii își doresc mai mult ca eu și Ray să fim la cuțite decât să fim frați. Când aveam 30 sau 40 de ani mă deranja faptul că îmi acorda foarte puțin credit, nu credea în mine, nu mă considera un om creativ… Dar dragostea mea față de el a învins întotdeauna. Cu cât înaintez în vârstă cu atât mi se pare mai greu să fiu în preajma lui Ray. Uneori când sunt cu el simt că rămân fără energie. Stăm în aceiași cameră, sunt fericit, dar apoi încep să mă simt obosit și simt nevoia să ies puțin. Întotdeauna Ray a avut o personalitate puternică, bazată pe un talent imens, și a fost capabil să împrumute din energia celor alături de care stă. Așa că încerc să limitez timpul petrecut alături de el”, a declarat Dave Davies.
 
Totuși, el poate vedea și o latură pozitivă în tensiunea și violența care au marcat cariera The Kinks. „Eu și Ray am fost profesori unul pentru celălalt, cred că aceasta este cheia pentru modul în care funcționează relația noastră. Familiile sunt dificile, dar de multe ori poți învăța din problemele de care te lovești”.
 
Deși nu a fost confirmată încă nicio reuniune, Dave simte că întâlnirea cu fratele lui, care a avut loc în urmă cu 2 luni acasă la Ray, este un prim pas important. „Am discutat câteva idei. Nu știu dacă vom avea timp să le punem în practică… Am cântat împreună acasă la el și pot să vă spun că încă mai există chimie între noi. Probabil nici nu trebuie să ne împăcăm de tot. Cred că tensiunile dintre noi sunt „motorul” relației noastre artistice”, a declarat Dave.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here