Dean Fertita este noul claviaturist al lui Jack White

0
25

jack whiteJack White s-a dovedit încă o dată a fi un artist complet, care își respectă în primul rând publicul. După tragica moarte a claviaturistului Ikey Owens, găsit fără suflare în camera de hotel în urmă cu două săptămâni, Jack White refuză să facă orice fel de compromis care ar putea să diminueze experiența live a show-urilor sale prin folosirea înregistrărilor.
 
Într-un timp extraordinar de scurt, artistul reușește să își continuie turneul alături de Dean Fertita, un muzician talentat, cunoscut pentru evoluția sa alături de trupe mari precum Queens of the Stone Age, nominalizați de trei ori la Premiile Grammy pentru Best Hard Rock Performance, Best Rock Performance și Best Rock Album.
 

Dean Fertita
Dean Fertita

De altfel, nu este nici prima oară când Jack colaborează cu Fertita, care a făcut, cu câțiva ani în urmă, parte din supergrupul fondat de Jack White și Brendan Benson numit The Ranconteurs.
 
Fanii care încă nu și-au achiziționat bilete pentru show-ul Jack White din România de pe pe 9 noiembrie, in Pavilionul Central Romexpo, o pot face prin intermediul rețelei Eventim sau online pe eventim.ro. Biletele costă: 157, 252 şi 360 lei.
 
Evenimentul Jack White în România este organizat de Phoenix Entertainment.

Follow me
Follow me

Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here