DECESELE, PRILEJ DE DEZBATERE. RASISMUL TURC E PERMIS? IAR apare BECALI?

0
326

INDECENȚA TV

DECESELE, PRILEJ DE DEZBATERE. RASISMUL TURC E PERMIS? IAR apare BECALI?S-a anunțat decesul actorului, fostului ministru Bogdan Stanoevici. Dumnezeu să-l odihnească. S-au gândit cei de la Realitatea Plus să facă o conversație pe tema asta.

Au sunat-o pe Maia Morgenstern și au întrebat-o cum era Bogdan, cum se purta, dacă știa despre problemele lui de sănătate. Degeaba explica Maia că așa ceva nu se discută, că erau colegi de profesie, că respectul o obligă să nu comenteze astfel de aspecte, moderatoarea Ștefania insista. Apoi s-a trecut la un medic, care știa ceva mai mult despre Covid, dar nu despre cazul lui Bogdan. Maia a fost uitată pe fir. Lipsă de politețe minimă. Mă mir că a acceptat să intervină telefonic.

*A3 a sunat altă actriță. Diana Gheorghian a fost colegă care a vorbit foarte frumos despre optimismul lui Bogdan. Apoi Anca Ciotea care i-a fost colegă de facultate afăcut același lucru. * La ecologiști fiind în ultima vreme, Bogdan a insistat pe riscurile infecțiilor nosocomiale din spitale. A acuzat guvernele, pe drept, care n-au construit spitale de care era mare nevoie.

DECESELE, PRILEJ DE DEZBATERE. RASISMUL TURC E PERMIS? IAR apare BECALI? Opinii despre despre TVR1, Doina Gradea de la Oana Pellea, Cornel Udrea, Dan Negru, Dan Helciug, Lucian MândruțăL-am văzut pe Dan Negru la KanalD (12.01) fiind invitatul lui Denis Rifai pentru cele 40 de întrebari.

A fost relativ sincer, iar la subiectul SUCCES l-a sunat de pe propriul telefon mobil pe Florin Piersic, spre mirarea (relativ bine jucată de Denis) care a răspuns amabil și s-a lăsat invitat. Dan nu se prea poate încadra în minutajul riguros al formatului. Nu se duce la evenimente mondene și bine face! La înregistrări, Dan se uita mai des în cameră decât la gazdă. La întrebările privind familia a zis destul de des ”habar n-am” . Diplomat?

”Ai auzit de Paul Grigoriu?” a întrebat Negru. Rifai, n-a clipit. ”Cel mai mare om de radio din toate timpurile”. Și Andrei Gheorghe, tot ”cel mai mare”, în viziunea lui Dan. ”V-ați iubit cu Andreea Marin?”. N-a răspuns, dar o admiră ca și pe Mihaela Rădulescu. A prezentat cu ele și s-a simțit bine! L-a sunat și pe Ovidiu Cuncea. Era o întrebare legată de el. N-a răspuns clar la întrebarea privind împărțirea cu altcineva a succesului. ”Îi mai considerați Mitici pe bucureșteni?”. Zice că nu e peiorativ,  i-a spus Vadim că vine de la Sf Dumitru, protectorul orașului. Nu m-a lămurit nici cum e cu zgârcenia. O ediție atractivă cu mult slalom.

LIBERALII NU IUBESC VOTUL POPULAR?

”Vedeți dumneavoastră”, dl Fenechiu (PNL) ne explică la A3 cum că unicameralismul nu e posibil pentru că nu e tradițional la noi. Dar se face că plouă, ca și gazda emisiunii, că Referendumul din 2009 se referea în primul rând la reducerea numărului de parlamentari. Oricum, era consultativ.

Ciudat este că nici dna Dragu, Președinta Senatului (USR-PLUS), nu s-a referit la număr, deși este singurul aspect care conta și merita discutat! PNL nu mă mai miră cu nimic. Nu degeaba a existat minunata combinație USL.

*Interviul lui L. Orban la B1TV nu m-a încântat defel. Mai ales când a afirmat ferm că nu-l demite pe Costel Alexe, anchetat de DNA pentru luare de mită. Și ce dacă a fost ales? Ăsta-i argument? Și Dragnea a fost ales, și Năstase, sau mulți alții acuzați sau condamnați. Nu erau supărați liberalii că nu pot fi anchetați unii pentru că parlamentari fiind, sunt protejați?

HANDBAL FETE. UNGARIA-ROMÂNIA 2-0…

DECESELE, PRILEJ DE DEZBATERE. RASISMUL TURC E PERMIS? IAR apare BECALI?Concluzii după 4 meciuri vizionate. Unguroaicele ne-au bătut de două ori. CSM a pierdut în deplasare după ce a condus, după câteva perioade de joc bunicele.

Apoi cădere totală în final, greșeli mari chiar de la Cristina Neagu (4 pase în ultimele 7 minute, când era 26-26), lipsa de inspirație a antrenorului, lot subțire și înfrângere la Ferencvaros Budapesta (scor final 31-27).

CSM riscă să piardă șansa calificării. Putem pica pe locul 4 sau 5 după ce se vor juca restanțele. E drept, Neagu a înscris 9 goluri (4 din 7 metri) și câteva dintre jucătoare n-au făcut mai nimic. Nici n-au apucat. Cei de la GSP se întreabă dacă Neagu a pierdut jocul. Categric NU.

Un antrenor cu personalitate și inspirație (nepreocupat doar de aranjarea pletelor) o odihnea când a văzut că a obosit, când era 25-24 pentru noi. Era minutul 50! Citesc, uluit, că noul antrenor al Naționalei de handbal va fi…Adi Vasile. Succes, dar am imense rețineri!

SCM Rm Vâlcea a jucat acasă cu o supercampioană a Europei, dar a pierdut lamentabil 20-37! Gyor a făcut un antrenament lejer cu campioana României. SCM nu a câștigat niciun meci în Liga Campionilor. În Cupa EHF echipele noastre s-au mișcat mai bine, e drept jucând acasă.

Baia Mare și Brăila au câștigat cu echipe din Norvegia și Franța. Chiar dacă e a doua competiție, am văzut jocuri dinamice, echilibrate și ambiție. Din păcate în handbalul nostru sunt prea multe jucătoare străine și n-aș putea spune că-s de mare valoare. Din acest motiv tinerele talentate din țară se pierd.

Rai1– O româncă (20 de ani în Italia) la un concurs de cultură generală . Ligia s-a descurcat onorabil.

Șușotilă Filoti de la DigiSport (pe 11.01) l-a avut invitat pe Dorin Iacob (impresar, cred) alături de Crăciunescu. Acest Iacob e un șmecher, neam prost, care n-ar avea ce să caute la un post de televiziune.

F.R.F. criticat dur de Crăciunescu (cu argumente) era apărat stupid și inabil de alunecosul cetățean.Evident că iar s-a discutat despre situația de la Dinamo. Temă chinuitoare și prea des reluată. Periodic revine în discuții G. Mulțescu.

DECESELE, PRILEJ DE DEZBATERE. RASISMUL TURC E PERMIS? IAR apare BECALI?*Cazul Șumudică a devenit subiect, evident. A făcut treabă cu echipa Gazientepdin Turcia, iar patronii l-au dat afară. Nu le-a plăcut ce spunea, nu ce făcea. A recunoscut că a făcut o glumă proastă și din acest motiv va veni acasă. Și-a cerut scuze de vreo 5 ori într-o intervenție telefonică în emisiunea lui V. Moraru. Mai grav e cum s-a exprimat un jurnalist turc, la o televiziune de-a lor, la adresa lui Șumudică. L-a făcut ”țigan” și nu-mi amintesc să fi văzut reacții vehemente, nici măcar în presa noastră! Despre reacția FRF, dacă a fost, a fost foarte palidă.

Am văzut tenis de calitate la Digisport. Turneul de la AbuDhabi merita văzut.

S-A TERMINAT SILENTIO STAMPA. BECALI VORBEȘTE!

DECESELE, PRILEJ DE DEZBATERE. RASISMUL TURC E PERMIS? IAR apare BECALI?Din păcate s-a terminat pauza de exprimare a patronului FCSB. N-a schimbat repertoriul, n-a schimbat cuvinte. Lăudăroșenie, gargară mistico-financiară, ton ridicat. Presimt că echipa va resimți această revenire în prim plan. Între timp transferurile pică atât spre echipă, cât și în afară.

Cazul Haruț e de-a dreptul jenant, iar povestea cu plecarea la antrenamente în Turcia, fără a ține cont de regulile pandemice în vigoare, nu poate trece fără urmări.

L. BOTIN, INIMĂ MARE!

L. Botin (RealitateaPlus) a insistat pe cazul filmării unui om în vârstă care se chinuia în genunchi pe holul unei clinici dintr-un orășel, iar asistentele se uitau la el în loc să-l ajute să se așeze pe scaun. Sigur că discuția a fost populistă, dar cazul e revoltător. Prezentarea trunchiată nu ajută și totuși… Oare câte situații de acest gen rămân nefilmate? Ministrul Voiculescu a trimis echipa de control, s-au dat amenzi. Acțiune de imagine…

*Gh. Turda (semnalat de Radu și Răzvan de la B1) susține că nu există probleme, că e o simplă răceală, deși a afăcut și el Covid-19. Rapsod milițian coronasceptic, caz rar!.

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here