Deep Purple a lansat videoclipul „Perfect Strangers” (live din Tokyo)

0
15

DeepPurple_band_5 photocredit Jim Rakete_Deep Purple a lansat videoclipul piesei „Perfect Strangers”, inclus în box-setul To The Rising Sun (In Tokyo), care va apărea pe piață pe 28 august la casa de discuri earMUSIC.. Tot pe 28 august va apărea pe piață și pachetul From The Setting Sun (In Wacken).
Ambele box-seturi vor fi disponibile în format de 2CD/DVD, DVD și vinil. Concertul din Tokyo va fi lansat și pe blue-ray, în timp ce show-ul de la Wacken va apărea și pe Blu-ray 3D. Concertul din Germania a fost filmat la Festivalul Wacken din 2013, iar cel din Japonia a fost filmat la Nippon Budokan din aprilie 2014.
Roger Glover (basist) a declarat pentru Billboard: „Wacken este unul dintre cele mai bune festivaluri la care am participat. este organizat impecabil. Au clădit acest festival minunat din pământ, dacă pot spune așa. Publicul este minunat – energic, dar respectuos. Ne-au primit cu multă căldură chiar dacă Deep Purple este o trupă de hard rock care nu are nimic în comun cu industrial power-heavy metal practicat de trupele lor preferate. Noi suntem o trupă mult mai melodioasă și ne simțeam outsideri acolo. Dar publicul a fost fabulos.
La Budokan am cântat de multe ori și știam la ce să ne așteptăm. Este un loc special, ca Royal Albert Hall. Ești într-un loc sfânt, îl respecți și te respectă”.
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here