Despre Vocea României, Duminica în familie….

0
77

De Ziua Națională a României am prins două momente la TV care vor rămâne veșnic în amintirea mea!
La Duminica în familie (TVR 1), Ramona Bădescu anunță că Dida Drăgan va cânta „Mi-ai promis”. Profită de ocazie și o întreabă dacă și-a ținut mereu promisiunile. Dida spune că atunci când a promis ceva s-a ținut mereu de cuvânt (între noi fie vorba, m-a șocat afirmația ei, având în vedere că Andrei a stabilit cu ea să vină la emisiune… timp de o lună a zis că da și apoi nu a mai răspuns la telefoane, mesaje și nici nu a mai venit la „Psiholog”). Imediat, Ramona lansează un „porumbel”: „Noi ne ținem de inimă pentru a te asculta”. N-am mai zăbovit în fața televizorului, dar această perlă mi-a asigurat buna dispoziție în drum spre Sala Palatului.
 
Când m-am întors acasă, am nimerit la Vocea României. Au început edițiile live. Fiind 1 Decembrie s-au cântat mai multe piese românești. Asta pentru că noi, doar de Ziua Națională suntem români. Atunci putem să alegem piese din repertoriul lui Dan Spătaru, al Mădălinei Manole sau al Mihaelei Runceanu. În restul anului, acestea sunt considerate învechite, „merg doar la Mamaia”.
Când am deschis eu televizorul pe scenă era Denisa Mosincat. Cânta „Iartă” (Mihaela Runceanu). După o strofă și un refren, mi-a fost clar: pe fata asta o iert de frică! Zici că era o prințesă răboinică pe scenă. Avea gesturi ferme, aproape bărbătești… un fel de soldățel… Figura ei nu trădează nicio emoție, e rece sloi. Pe sistemul: „dacă ți-am zis să ierți, IERȚI!! Nu-i loc de întors!!” Nu știu dacă a falsat sau nu, nu mă bag la astfel de comentarii. Dar, sunt sigură că nu a înțeles textul, deși, culmea, e în limba română! Cum poți să cânți o piesă atât de sensibilă, cu o privire și o atitudine atât de rece?! Cu toate astea, fata a trecut mai departe, fiind votată de telespectatori! Poate nici ei nu au înțeles textul???
Oricum, la faza cu televotul, am rezerve atâta timp cât n-am văzut niciodată un clasament transparent al voturilor. Habar n-am câți oameni votează acolo!
Puteți vedea momentul despre care v-am vorbit aici:

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here