Dezastru la Romarm. Producţia de măşti este la pământ, după ce aparatul cumpărat din China s-a stricat

Articol preluat de pe site-ul Adevărul

0
290

Ministrul Apărării va demara, la cererea premierului Ludovic Orban, o anchetă referitoare la motivele pentru care a fost oprită temporar producţia de măşti la fabrica Romarm.

Premierul Ludovic Orban a fost întrebat, joi, despre situaţia de la Romarm, unde, potrivit observatornews.ro, producţia de măşti ar fi oprită, pentru că liniile de producţie aduse din China şi achizionate cu un milion de dolari nu funcţionează, astfel încât, până acum, statul român nu a vândut nicio mască din producţia proprie.

„I-am solicitat domnului ministru o anchetă pentru a verifica care sunt motivele pentru care a fost oprită temporar producţia şi evident, sunt convins că domnul ministru va lua toate deciziile care se impun pentru a relua producţia şi a putea asigura piaţa românească din producţia internă o cantitate şi de la compania de la Dragomireşti, din judeţul Dâmboviţa (filiala Romarm care ar trebui să producă măşti – n.r.)”, a spus premierul Ludovic Orban.

Puteți citi articolul în întregime aici: https://adevarul.ro/economie/stiri-economice/dezastru-romarm-productia-masti-pamant-aparatul-cumparat-china-s-a-stricat-ziua-premierul-vizitat-fabrica-1_5ed0a6a65163ec427144b6ac/index.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here