DE CE URĂSC ĂȘTIA SPORTUL? 29.05.

0
109
why question in vintage letterpress wood type stained by color inks

Se deschide tot, dar fotbalul nu se face în condiții firești. De ce să stea jucătorii în cantonament atâtea săptămâni? De ce să excluzi o echipă dacă se înbolnăvește un jucător? Au scos un partid din parlament când s-au găsit membrii bolnavi? În Germania se joacă fotbal normal, dar fără public. În alte țări nu există așa ceva, gen cantonament prelungit. Cine suportă costurile cantonamentelor? Justin Ștefan (secretar general L.P.F.) are dreptate când se revoltă. Se pot face spectacole cu 500 de oameni în public, dar nu și meciuri cu 500-1000 de oameni în tribune de 10-20.000 de locuri? Se circulă cu metroul, trenul, autobusul,cu avionul. Nu e nimeni testat. Nici măcar așa zisa „termoscanare” nu se mai face la toate magazinele mari. Jucătorii sunt deja testați de câteva ori. Dacă unul se pozitivează, îl izolezi, nu elimini echipa din competiție. Așa ar fi firesc. Merge lumea la plaje, dar nu se poate juca fotbal? Lumea joacă fotbal în parcuri fără restricții, dar sportivii n-au voie? Din păcate, Ioana Cosma (ProX) confundă viteza de vorbire cu conținutul, așa că nu s-a putut extrage mare lucru util din dezbatere.Cred că buba e la FRF și la Burleanu, care nu vrea să-i supere pe guvernanți.

Activitățile în aer liber ar putea să se desfășoare normal, conform spuselor Președintelui.

EXCLUSIV. De ce e România printre cele mai leneșe țări? Suntem națiunea cea mai pasionată de fotbal din Europa, dar figurăm printre codașe la reluarea meciurilor!

De ce ne preocupă atât de tare reluarea campionatului de fotbal? E o întrebare logică într-un context medical și social complicat, toate din cauza pandemiei cu coronavirus. Totuși, România pare cea mai îndreptățită țară din Europa să ceară reluarea fotbalului. Motivul e un sondaj făcut public în urmă cu 5 ani chiar de UEFA.

Puteți citi articolul în GSP: https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/de-ce-e-romania-printre-cele-mai-lenese-tari-ce-arata-un-studiu-uefa-600176.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here