Dispar vedetele septuagenare ale Rusiei. Chiar tremură Kremlinul după plecarea din țară a Allei Pugaciova?

Articol preluat de pe site-ul Libertatea

0
391

Dispar vedetele septuagenare ale Rusiei. Chiar tremură Kremlinul după plecarea din țară a Allei Pugaciova?După ce, Libertatea a făcut un interviu cu ambasadorul Rusiei la București – îl puteți citi aici – click (oare de ce să faci un astfel de promo rușilor?!), azi ne oferă un articol amplu despre dispariția/plecarea din Rusia a Allei Pugaciova. Felul în care pun problema jurnaliștii de la Libertatea este cel puțin hilar. Chiar tremură Kremlinul și Putin pentru că a plecat Alla?! Mărturisc că mă îngrijorează puțin faptul că Libertatea a pornit pe acest „drum”…. Oare chiar era momentul pentru un interviu cu ambasadorul Rusiei?!

Vă las mai jos pasaje din articolul despre dispariția Allei Pugaciova.

La 4 zile după ce Rusia a invadat Ucraina, cântăreața Alla Pugaciova, 72 de ani, a plecat din țară, iar o parte din presa rusă a numit-o „trădătoare”, deși cea care a schimbat sensul muzicii pop în Uniunea Sovietică nu și-a exprimat încă opinia vizavi de război. De atunci, în Rusia, peste subiect s-a așternut tăcerea, dar și teama. O ieșire publică a „Țarinei” iubită de zeci și zeci de milioane de oameni, de la generațiile URSS pînă la cei 270.000 de ascultători lunari foarte tineri de pe Spotify, ar fi catastrofală pentru președintele Putin.

(…)

Practic, Pugaciova a reușit exact ceea ce, pe plan politic și economic, Vladimir Putin deplânge că Rusia nu a reușit: să-și păstreze puterea, influența și atracția, după ce Uniunea Sovietică s-a dezmembrat.

Cum Vladimir Putin apelează constant în ultimele săptămâni la nostalgia marelui URSS, o negare din partea „Țarinei” sufletului rus ar fi catastrofală. Și totul este pe muchie de cuțit.

Citeşte întreaga ştire aici: https://www.libertatea.ro/stiri/o-lovitura-de-imagine-uriasa-pe-care-regimul-putin-incearca-sa-o-amane-misterul-plecarii-din-tara-a-allei-pugaciova-cel-mai-mare-star-sovietic-4048163

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here