Spectacol de Poveste: TVA (Trupa cu Valoare Adăugată) la TNB (21 aprilie)

0
271

Spectacol de Poveste: TVA (Trupa cu Valoare Adăugată) la TNB (21 aprilie)O seara de muzică și poezie susținută de TVA (Trupa cu Valoare Adăugată) și invitați de seamă.

 

Bine-cunoscuții muzicieni, Teo Boar (chitarist, compozitor, component al trupelor: Pacifica, Mircea Baniciu Band, The Blue Workers) și Vlady Cnejevici (claviaturi, compozitor, component al trupelor: Compact, Pasărea Colibri, Mircea Baniciu Band, The Blue Workers), cărora li s-au alăturat Dorin Andone (actor al Teatrului Național din București, compozitor, textier) și Adrian Vascu, provenit din zona consultanței în afaceri, compozitor și textier, au fondat în 2021 – TVA (Trupa cu Valoare Adăugată).

 

Sinergia dintre cei patru a condus la un gen de muzică cu rădăcini în muzica folk și cu accente din zona rock, presărate cu recitări, un buchet de cântece și poezie cu mesaj specific experienței de viață a componenților trupei.

 

Primul album, intitulat „Mă-ntoarce timpul”, va fi prezentat în cadrul Spectacolului de Poveste cu participarea orchestrei Emy Drăgoi & Jazz Hot Club, bine cunoscută prin virtuozitatea și unicitatea lui Emy Drăgoi, precum și prin muzicienii profesioniști din componență.

 

Poveste Folk, Povestea Neamului și Poveste de Paște sunt câteva dintre cântecele care vor construi seara cu valoare adăugată din 21 aprilie 2022, începând cu ora 19.00.

 

Invitații speciali, Horațiu Mălaele și Mircea Baniciu, vor completa „vraja” cu momentele lor integrate în Poveste.

 

Gazdă va fi omul de televiziune Constantin Trofin.

 

Vă invităm la o seară de emoție, bucurie și surprize, în Săptămâna Mare, în sala Ion Caramitru a Teatrului Național din București.

 

Această sală are, pentru noi, o însemnătate aparte, așa cum regretatul maestru Ion Caramitru este și va rămâne întotdeauna, parte din Povestea noastră cu Valoare Adăugată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here