DISPERARE la Antena 3 după RUȘINEA lui Gâdea! Au reclamat Reporter Virtual la YouTube. Iată înregistrarea VIDEO pe care n-o mai pot șterge

0
55

Articol prelut de pe site-ul reportervirtual.ro
Julio Iglesias Jr mihai gadeaCei de la Antena 3 acționează ca de obicei, ca borfașii în miez de noapte după protestele vehemente ale cântăreților Julio Iglesias, Julio Iglesias Jr și ale managerilor acestora!
Au transmis la YouTube o reclamație privind clipul încărcat pe contul ReporterVirtual.ro cu înregistrarea gestului rușinos al lui Mihai Gâdeafață de invitatul său, Julio Iglesias Jr, la emisiunea Sinteza Zilei de joi seară, 14 mai. Clipul fusese preluat și distribuit ieri de pe contul nostru de întreaga presă din România care a scris despre ceea ce s-a întâmplat în emisiune.
 
Este incredibil cum crede Mihai Gâdea, „afiliatul CNN în România”, că în secolul XXI un fragment dintr-o emisiune TV poate fi șters pur și simplu din memoria Internetului, de parcă nici n-ar fi existat!… Ca atare, încărcăm acest videoclip direct pe siteul nostru, de unde cei de la Antena 3 nu mai au cum să-l șteargă.
Dați „share” acestui material pentru a-i arăta lui Mihai Gâdea că cenzura nu funcționează! Găsiţi videoclipul pe link-ul de mai jos:
 
http://www.reportervirtual.ro/2015/05/disperare-la-antena-3-dupa-rusinea-lui-gadea-au-reclamat-reporter-virtual-la-youtube-iata-inregistrarea-video-pe-care-n-o-mai-pot-sterge.html

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here