DOAMNA IULIA NE RUGINEȘTE!

2
547

IAR NE IA RUGINĂ LA MIȘTO?

Duduia regizor cu păr verzui a fost azi la Antena 1, povestind despre capodopera ei, un fake total despre discotecile României din anii 80. M-a sunat, revoltată, o bună prietenă care a trăit chiar la Costinești în acei ani. Se mira că se poate minți astfel la tv sau într-un film. Eu n-am văzut încă filmul dar am urmărit numeroase interviuri cu geniala creatoare. Acum a început să spună, aproape corect, că e vorba despre percepțiile unui singur om, în a cărui admirație a căzut în 2017. O poveste de adulație e o.k. Și una de dragoste e O.K. Dar de ce să introduci pluralul cu ”discotecile României din anii 80”, de ce să spui că ai fost un fel de guru al Disco-Ringului din Costinești când tu n-ai stat la pupitru acolo nici măcar un sezon întreg?
*Dacă tot afirmă că documentarul despre Sorin Lupașcu, are un succes nebun, nu e curioasă să afle și părerile celor care nu-s de la Iași, care au alte amintiri? * Ce păcat că nu există un C.N.A. al cinematografiei, pentru că e vorba de un fake rușinos.* Mai neplăcut e că generațiile dinainte de 1989 sunt prezentate ca fiind un fel de moluște dansatoare, fără discernământ, fără creieraș! Asta doare, duduie! Mergeam să-l întrebăm pe ”Guru” dacă cei care cântă sunt băieți sau fete? Pe bune?
P.S. Apropo de profesioniști. Faci trailer pentru un film cu muzica anilor 80 cu un hit din 1977 (Baccara – Yes Sir, I Can Boogie)? Duduia, pune mâna pe carte și vezi cum e, sau întreabă-l pe guru dacă eu greșesc!

 

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

2 COMENTARII

  1. Fata verde cu părul iarba broaștelor habar n-are ce vorbește, doar improașcă urîțenie pe tinerețea unor generații. Părinții distinsei sînt și ei moluște?

  2. Andrei Voiculescu ne prezenta topurile din Marea Britanie și Statele Unite. Radu Teodoru ne ținea in lumea muzicii rock. Costinești însemna Andrei Partos și Andrei Partos era Radio Vacanța, Vox Maris, Ring. Andrei Partos era festivalul de rock.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here