HOLBĂRI DE OCTOMBRIE

0
205

HOLBĂRI DE OCTOMBRIECâteva holbări din primele zile ale lunii octombrie.

CARE PE CARE?

Văd o reluare la TVR1. Intenție excelentă. Rar am văzut concurenți atât de slabi. O selecție n-ar strica. Limba română nu poate fi slujită cu semianalfabeți. Hai, că nu e așa de greu! *Mai e pe acolo dl. Turturică sau e la odihnă? Apropo, cum e cu Eurovisionul? V-ați înscris, sau ați zis pas? Dacă e varianta a doua, VĂ FELICIT!

REVOLTĂTOR!

De 15 ani bazinul de la Brăila nu s-a finalizat. Excelent reportajul de la Digi24. Pare de necrezut ce se petrece acolo (și-n multe alte locuri din țară). Indolență, nesimțire, bani tocați, nicio responsabilitate!

O BOALĂ CONTAGIOASĂ?

Citesc cu mare plăcere, fără a fi mereu de acord, cu cele scrise de 2-3 comentatori foarte talentați. Adesea preiau de la ei opinii. Toți steliști adevărați și hiper-critici. Cred că au luat becalita acută de la presari. Au început să-l citeze cu majuscule. Ceva nu e în regulă. Mă bucuram că scap de ăla, și acum îl văd ca sursă de dezbatere…Ar fi păcat să dureze! *La Italieni, pe Rai 1, se cântă ”Figlio di putana” în show-ul Arena Suzuki (anii 60-2000).

NAUM NU SE LASĂ!

Îi explică și Crăciunescu faza, a fost 11 metri pentru FCSB, el nu acceptă. De ce inviți, mârlane, oameni care se pricep, dacă nu le dai credit? Ce sens au astfel de emisiuni, în care moderatorul are ultimul cuvânt? Altfel, așa zisul ziarist, insistă pe golurile primite de FCSB/Steaua pentru că asta e singura lui bucurie în viață. De ce n-a rămas el la ciclism? Pentru că acolo nu ține cu VENIN!

ANTENA 1 SE MANELIZEAZĂ FERM

Programul matinal cu Răzvan și Dani și mulți alți moderatori, include tot mai des manelele noului val și e păcat. În ultima vreme Dani lipsește, dar sunt destui alții care să rezolve interviuri, bucătărie, horoscop, muzici. Infotainment agreabil la competiție cu ProTV care face același lucru cu trei prezentatori la ”Vorbește lumea”. Din păcate cei trei nu dețin și datele personale pentru a genera bunădispoziție. Numele băieților nu le-am reținut nici până azi.

CRETINEL TV?

Văd, la oră de prânz (e sâmbătă), un moderator agresiv în ton și vorbire, care dezbate cu Elena Merișoreanu (folclor) subiectul depresiei la tineri. Era vorba de tînăra care a fost găsită pe malul mării la Mamaia. A fost prezentată ca disc-djocheiță, om de radio, cântăreață, artistă ș.a. Era vorba de Dj. Lalla care a lucrat la Radio3Net din București. R.I.P. Omul, Giurgea (parcă), are păreri diferite despre caz, deși poliția anchetează. În emisiune nu există dialog, pentru că personajul, cu mâna în ghips, sau doar imobilizată, nu ascultă. Oricum e un program ”ideal” de prânz în weekend, cu violuri, agresiuni, ”psihopați”. Așa crede RealitateaPlus că face audiență, divertisment și educație. Știu, n-au treabă cu educația. Giurgea făcea, într-o vreme, emisiuni pe sport. Acolo nu mă deranja tonul. Nici incoerența. Aici e greu de suportat. Se pare că cineva i-a spus să vorbească mai tare. Acum țipă!
P.S. Între timp, un alt post, ne anunță că s-a găsit telefonul celei care a fost DJLalla, precum și alte obiecte personale. Tot pe plajă. Le-a găsi cineva, nu poliția.Au apărut și imagini cu fata care ieșea veselă din bloc. Nu putea merge să vadă răsăritul odată ce era deja 8,30…Povestea este și azi (6.10) foarte încurcată. Nici vorbă de depresia dezbătută de băiatul cu ghipsul.
Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here