DOAR HOLBĂRI NEVINOVATE

0
32

cronica tv a* Șumudică a făcut o demonstrație de golănie autentică într-o intervenție telefonică la DigiSport1 (joi dimineața). El i-ar fi iertat pe cei patru dinamoviști care s-au îmbătat și au generat scandal în avion, fiind selecționați la echipa națională. A insistat pe faptul că decizia lui Isăilă de a-i trimite acasă pe indisciplinați nu e bună. E vorba de băieți sub 21 de ani. Dar pedagogia lui Șumudică e una modernă! Poate merge la echipa lui de club, dar la Națională, nu cred! * Băieții de la Dinamo și-au cerut scuze…o filmare nasoală, ca la teroriști când răpiții anunță că e nevoie de bani, altfel vor fi decapitați. Radu Paraschivescu observă cât de fals a sunat textul scris de cineva! Decebal Rădulescu caută să dea vina și pe antrenor, pe staff, care trebuia să vadă, să intervină la timp, în avion.*  Ne califică Daum sau nu? Echipa va fi capabilă să treacă de Danemarca? Dar se discută de ca și cum o victorie ar fi suficientă! C-așa-i presa noastră!
Sorana Cîrstea conduce cu 6-2 și 4-1 la Miami, dar n-a scăpat încă de marea ei problemă. Nu știe să închidă jocuri. E uluitor…Adversara este Monica Puig (campioană olimpică)…4-2…5-2…Sorana servește tot mai prost…Mai are un game…nu poate valorifica serva? 15-30…15-40…a fost prinsă de trei ori nemișcată, în același loc…5-3…Rar vezi așa o cădere. Avusese 4-0. A ajuns la 5-4! A intervenit antrenorul ei și i-a vorbit foarte bine. Marius Comănescu a încurajat-o pentru că e clar că fata are mari probleme de încredere. Să dai zeci de serve afară, e ceva!  Și a venit, chinuit,  victoria 6-4! Bravo, Sorana!
* Fază simpatică la Miami. În timpul partidei T. Haas- Vesely, a apărut o iguană măricică, pe margine. Nimeni nu știa cum s-o ia. Meciul a fost întrerupt vreo 6-7 minute, până ce iguana a sărit în teren, a travesat, a fugit, a urcat la loc și abia atunci a prins-o cineva. Tommy Haas și-a făcut și un selfie cu iguana de pe gard. * La băieți am văzut partide ale unor jucători despre care n-am auzit, așa că mai am de așteptat.
*Cronica Cârcotașilor încearcă să țină pasul cu actualitatea. Deși materialul oferit de televiziuni e imens, divers, bogat în umor involuntar, parcă nu mai sunt atât inspirați ca acum un an- doi. Tendința spre vulgar, spre glume sexualizate e imensă.
* La Digi24 am văzut o tentativă de dezbatere moderată de Prelipceanu. M-a surprins aroganța fără limită a lui Varujan Vosganian, cândva poet, scriitor, intelectual. Din păcate e lăsat să facă valuri. Și el și Dobre de la PSD. Omul are un discurs populist defect.  Claudiu Pândaru are o lentoare în exprimare, în vorbire, încât nu ajunge să termine aproape nicio frază. Stilul acesta, studiat, nu poate fi eficient într-o dezbatere. Unii au microfon, alții lavaliere…sună diferit și prost…Este și un domn de la USR, care a fost lăsat foarte rar să spună ceva. Înterupt des de oamenii puterii…Noroc că în platou mai sunt jurnaliști care pot vorbi…Cătălin Striblea îl abordează bine pe Dobre, care dă din aripi!
* B1TV încearcă să poarte un dialog cu ministrul Daea de la agricultură. Nadia nu reușește să discute cu el la telefon. Omul e agitat, nervos, arogant, lemnos. În studio se află Fl. Bichir, D. Andronic, Mirel Palada (propagandist oficial al PSD)Iosif Buble…mari specialiști în carnea de porc!  La cartofi e supraproducție, zice Andronic. Ministrul zice nu e! * PSD modifică Legea Referendumului. Altă mișcare de comentat. *  Dezbaterile de la Bruxelles  vor duce la un scandal intern. Liiceanu vs Dragnea…cine s-ar fi gândit la o astfel de partidă, confruntare?
*Pițurcă atacă, se plânge, acuză. Pe Mititelu, Pe Becali, pe Dinu Gheorghe…E convins că Becali nu va mai face nimic în fotbal de aici încolo. Nu crede nici să câștige titlul.  Altfel el povestește de câte ori a luat țeapă. Dar el e foarte șmecher, versat, le știe pe toate.  A fost ghinionist pentru că a fost băiat bun! Vali Moraru a fost extrem de reținut, iar Ilie Dumitrescu a șușotit una-alta. * Cazul celor 4 tineri de la Dinamo care s-au îmbătat în avion, mergând cu naționala, se discută intens. Pițurcă spune că antrenorul trebuia să fie mai atent. El i-ar fi iertat. Un astfel de caz nu se iartă! Isăilă a făcut bine că i-a trimis acasă.* Becali a intervenit la R. Naum și iar a turnat o tonă de prostii, de cum ia el milioane de euro, cum ia el campionatul, cum cumpără el jucători.Se lasă provocat de Naum care nu prea are alte subiecte pe rol și nici altă miză. Esențială e demolarea Stelei. Nu e greu! * Discuțiile despre echipa națională, despre cum se va juca, despre cine va intra sunt perfect inutile. Comentezi prezența lui Budescu și capacitatea lui de efort tocmai cu colegul lui, Nicolae! Amatorismul jurnalistic suprem. *
* Starea Nației de la Digi24 atinge acid temele momentului!
* C.T.P. a făcut o analiză argumentată asupra stilului de a se exprima a CCR. A demonstrat logic că DNA nu avea cum să încalce Constituția. Nici separația puterilor în stat. Ministrul Toader are misiune. Neutralizarea DNA * Joi seara a observat cât de sănătos e ministrul agriculturii. În condițiile  în care la Spitalul de Psihiatrie sunt probleme mari de management.
* Sorin Roșca Stănescu face afirmații grave la adresa lui Băsescu. Chireac, eternul partener al securistului Roșca se dă mirat de cele auzite. Vai dar se dădeau bani cu sacul? Și toți erau pentru Băsescu? Wow? Și Fota se ducea la Washington. Tot cu bani ? întreabă Ciutacu. Nu, pentru lobby. Pentru Băsescu, evident. Deci, în 2017, marile probleme de la GhițăTV sunt tot cele de acum 3-4 ani! Tunelul timpului are sens unic?
* Dosarul Revoluției. Iliescu nu se sperie de proces, nu are răspundere pentru morții și răniții  din decembrie 1989. Cine a tras? Armata, desigur. Mulți soldați neinstruiți care au tras aiurea, cum bine remarca CTP. De ce n-a băgat nimeni oamenii în casă, se întreabă și azi CTP.  Fiul și fiica lui Iliescu: Cătălin Rădulescu și Olguța Vasilescu! Foarte bună asta!
* Despre Colectiv- Tudor Barbu consideră că a fost ceva premeditat, nu un incendiu accidental. Un politician, redevenit jurnalist, are voie să spună orice, fără dovezi? Și cei de la Pagina de media l-au taxat aspru pentru teoria sa conspiraționistă!
* EXCELENT COMENTARIUL lui Cristian Diaconescu, la 23,45 la Realitatea TV. Ce căuta ministrul justiției Toader la o dezbatere din Parlamentul european? Mai ales că el se declară apolitic și trebuie să respecte linia guvernului. Premierul recunoscuse că a fost o eroare cu acel OUG13, cu altă ocazie. Exportăm toate belele noastre cu membrii guvernului?

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here