Trupa Vunk, primul concert din Romania sub forma unui eveniment multimedia (7 octombrie)

0
18

Vunk 7 octombrieTrupa Vunk va pune in scena pe 7 octombrie la Sala Polivalenta din Bucuresti concertul Un Nou Univers, primul din Romania care se va desfasura sub forma unui eveniment multimedia, in care spectacolul muzicii se va impleti cu cel al tehnologiei. Fiecare spectator se va simti parte dintr-Un Nou Univers, pentru ca mijloacele tehnice revolutionare folosite pentru concertul VUNK din acest an vor asigura interactivitatea intre trupa si public, iar fiecare spectator poate avea rolul sau intr-un show care deschide portile catre un nou tip de exprimare artistica.

            “Este timpul sa te intorci. La tine.” este mesajul pe care-l transmite trupa VUNK prietenilor muzicii sale: “Un Nou Univers este pentru cei care viseaza mai mult cu ochii deschisi decat cu ochii inchisi, pentru cei care-si doresc mai mult de la ei insisi, pentru cei care au curaj sa faca ceva pentru sufletul lor, Un Nou Univers este pentru cei care sunt sinceri cu ei insisi”, explica Cornel Ilie, liderul trupei VUNK.

            Prin mixarea celor mai cunoscute hituri ale sale cu un spectacol uimitor de lumini si tehnologie, trupa VUNK le va oferi fanilor sai o complexa experienta artistica si totodata cel mai potrivit loc pentru a-si raspunde la una dintre cele mai profunde intrebari ale sufletului lor: “Cat de departe mergi ca sa ajungi la tine?”

VUNK revolutioneaza ideea de concert atat din punct de vedere al spectacolului de pe scena, cat si din punct de vedere al mesajelor si al campaniilor. Dupa ce si-au invitat fanii in Orasul Minunilor si de-aici au plecat impreuna Inconjurul lumii, dupa ce au format cea mai mare comunitate de “visatori” pentru ca mai apoi sa se opreasca intr-o zi – a Dorului, trupa VUNK deschide acum portile catre Un Nou Univers.

            Afisul concertului Vunk Un Nou Univers, primul intr-un format animat (gif), este un prim indiciu al inovatiilor pe care aceasta trupa le va aduce la spectacolul de pe 7 octombrie, de la Sala Polivalenta din Bucuresti. Biletele au fost puse în vânzare în rețeaua magazinelor Germanos, Diverta, Orange și Vodafone, în oficiile Poștei Române, la terminalele de plată Zebra Pay din întreaga țară și online pe iabilet.ro. Până pe 9 august, acestea au prețuri preferențiale ce încep de la 48 de ron, urmând să crească după această dată cu aproximartiv 25%.

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here