După 20 de ani: Ricky Dandel a vorbit cu Tom Jones despre „Cerbul de Aur ‚96”

0
615

Tom Jones si Ricky Dandel 2015Articol preluat din Evenimentul Zilei
„Din secunda în care Jones își face apariția pe scenă, artistul degajă o energie care asemeni unei avalanșe cuprinde întreaga arena. Începând cu a treia piesă, toți spectatorii s-au ridicat în picioare, dansând și cântând dezlănțuiți până la sfârșitul concertului”, a povestit cunoscutul Ricky Dandel, care a fost prezent la spectacolul desfășurat în München în urmă cu o lună.
Nu este prima întânire a cântărețului din România cu Tom Jones. În urmă cu aproape 20 de ani, Ricky Dandel îl prezenta pe Mr. Sex Bomb pe scena Cerbului de Aur. „În această seară, pe scena fesivalului «Cerbul de Aur» din Brașov, tigrul din Wales, inegalabilul Tom Jones. Cu aceste cuvinte l-am invitat în scenă pe acest gigant al showului în 1996. După 19 ani, îl întâlnesc din nou, dar de data aceasta la München, la Tollwood Festival. Arătându-i o fotografie pe care am făcut-o împreună în backstage în 1996, constat cu bucurie ca Tom Jones își amintește cu plăcere de recitalul său de la «Cerbul de Aur»“, dezvăluie Ricky Dandel.
Concertul de la München a fost un succes, iar Tom Jones nu a dat nici un semn de oboseala după mai mult de două ore de show.
„«Am să revin cu mare plăcere în România», mi-a mărturisit Tom Jones la despărțire. «Vă așteptăm, Sir Tom»”, a povestit Ricky Dandel.
 
Găsiţi articolul în întregime aici:
http://www.evz.ro/dupa-20-de-ani-ricky-dandel-a-vorbit-cu-tom-jones-despre-cerbul-de-aur-96.html

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here