"COMOARA" LUI MORRISSEY NU E DE VÂNZARE

0
42

Morrissey aAseară, Mike Joyce (fostul baterist al trupei The Smiths) le-a făcut o mare bucurie fanilor când a postat pe Facebook o fotografie cu două pagini pe care Morrissey scrisese versurile piesei ‘The Headmaster Ritual‘ a trupei The Smiths.
 
Morrissey lyrics aPiesa deschide cel de-al doilea album The Smith, „Meat Is Murder”, lansat în 1985. Versurile au fost scrise iniţial în casa lui Morrissey şi nu au suferit nicio modificare în momentul în care trupa a intrat în studio pentru a înregistra albumul. E clar că atunci, ca şi astăzi, Morrissey ştie exact ce vrea să spună!
DOC
Mesajul postat pe Facebook de  Mike Joyce: „Tocmai ce am fost în subsolul casei pentru a face curat prin cutiile de acolo şi iată ce am găsit. Sunt versurile scrise de mână de Moz pentru ‘The Headmaster Ritual‘”. Bateristul a mărturisit că la vremea respectivă i le-a cerut personal lui Morrissey şi apoi a uitat că le deţine. Entuziasmaţi, fanii şi-a declarat intenţia de a cumpăra cele două pagini scrise de Morrissey, dar Mike Joyce a subliniat că nu sunt de vânzare!
Postarea de pe Facebook are peste 1.100 de like-uri şi peste 470 de share-uri.
 

Vă reamintim că pe 14 octombrie, Morrissey va susţine un concert la Sala Palatului din Bucureşti. Mai multe detalii găsiţi aici:

http://andreipartos.ro/morrissey-in-premiera-in-romania/

 
https://www.youtube.com/watch?v=RgNfTx9pGzA

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here