E O SCHIMBARE?

0
24

ANTONESCU POATE FI ŞI SINCER? Ce spunea el azi la Realitatea părea valabil. Nu are prea mari regrete pentru 2012, dar nu vrea un regim totalitar pe care-l anticipează.Victor Ponta e infinit mai periculos decât Băsescu. Aşa afirmă el. Pericolul roşu! Interesante abordări. Un comunicator bun, cu verb, dar caracterul….
*E greu de crezut că va exista o reală unire a dreptei pentru a salva ce mai e de salvat. Vor avea loc consultări, vor fi declaraţii, vor fi încercări, dar nu cred că vor ajunge la o decizie finală. Logic ar fi loc, logic s-ar aduna cam 55% dintre voturi, dacă strategia ar fi perfectă în noiembrie…Dacă nu, atunci în 2016 nu prea mai e nimic de făcut.
* Comentariile lui Banciu din seara asta sunt la un pas de delir. De ce ar fi PMP marea perdantă? Cu trimiteri franceze dese…ca să nu uite lumea ce ştie el,ce cult e el…Nici el nu înţelege că aceste alegeri n-au însemnat nimic pentru 70% din populaţia votantă a ţării! Nici până azi n-am aflat cum a votat diaspora. Sau n-a votat?  PDL-ul a luat voturi tot pentru că oamenii-l confundă cu partidul care l-a adus, l-a generat pe TB. PDL n-a făcut nimic, n-are reprezentanţi charismatici, n-a avut apariţii tv notabile, nimic. Cum de nu se prinde marele analist monologist R.Banciu? Peste 12% luate din inerţie! Atît!
 
Radu Moraru şi Oreste la Realitatea au punctat povestea miraculoasă a lui M. Diaconu. Colaborarea cu Iliescu e veche.  De ce nu se sigilează sacii cu voturile şi să se deschidă la sedii centrale cu membrii societăţii civile de faţă? Turismul din judeţele din sud a fost imens. Greşelile firmelor de sondaj n-au fost sancţionate de nimeni ca lumea. Doar Turcescu a mai făcut trimitere, recunoaşte Rareş Bogdan. La exit-poll-uri se mai şi minte! De teamă…Organizatorii nu se aşteptau să iasă peste 5 milioane de oameni la vot…De aici au apărut multe voturi nule, adică din acest motiv! Un bravo sincer lui Oreste pentru discursul curajos şi clar! Şi prietenii ştiu că nu mi-a fost simpatic niciodată!
Am găsit pe FB şi nu e lipsit de interes ce scrie aici!
Rodica Culcer :
”Constat un fenomen îngrijorător: prin banalizarea ticăloșiei și inconsecvenței, Crin Antonescu începe să devină frecventabil! Treziți-vă, oameni buni, este același Crin care nu venea cu săptămânile la Parlament, care insulta fără milă pe oricine îi stătea în cale, care și-a exprimat admirația față de Ion Iliescu și Dan Voiculescu, care l-a susținut pe Relu Fenechiu și-l apără acum pe Tudor Chiuariu, care a pus umărul la toate schimbările samavolnice din 2012 (Avocatul Poporului și președinții camerelor Parlamentului), care amenința cu schimbarea tuturor judecătorilor CCR și îi dădea lecții golănești Cancelarului Angela Merkel. Citiți interviul lui din ziare-com dacă v-a lăsat memoria. Cu el să resuscităm Dreapta?? Și totuși, iată-l interlocutor preferat pentru Vasile Blaga și însuși MRU…
Eu totuși nu înțeleg de ce se întâlnesc liderii PDL cu cei demisionari ai PNL înainte de congresul liberalilor. În speranța că PNL va fi condus de fapt de Johannis? Tot respectul pentru Johannis ca primar, dar nu este un politician de anvergură națională.
În concluzie, mai spun odată: unirea unor personaje politice uzate nu va mobiliza electoratl anti-PSD. Acest electorat așteaptă un proiect coerent și oameni capabili, nu iepuri obosiți scoși din cutie periodic. Or Blaga și Antonescu nu au proiecte, doar stratageme.”

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here