”EDITIE SPECIALA”: HORATIU MALAELE si BOGDAN MALAELE pe aceeasi scena, intr-un nou spectacol (18 aprilie, Cinema PRO, ora 19:30)

1
70

Horatiu Malaele 18 aprilieHoratiu Malaele, maestrul ironiei si al hazului ascutit,  va fi secondat de fiul sau, Bogdan Malaele si de muzicianul Radu Captari, intr-un nou spectacolfascinant: ”Editie Speciala”. Avanpremiera noului proiect marca Horatiu Malaele va avea loc, marti, 18 aprilie, la Cinema PRO, incepand cu orele 19:30.
Spectacolul are o dinamica deosebita, Malaele, tatal si fiulavand momente spumoase de dialog actoricesc, sau monologuri ce vor face publicul spectator sa treacaprin stari afective intense, pornind de la lacrima emotiei si ajungand, in mod evident, la rasul in hohote.Noul spectacol are la baza texte puternice, pline de emotie, pigmentate cu momente „Best of Horatiu”, culese din cele mai aplaudate reprezentatii ale actorului, un act artistic ce va demonstra inca o data ca nu poti sa nu il iubesti pe Horatiu Malaele, atunci cand metamorfozele scenice comunica simple adevaruri.
Muzica, special aleasa de Radu Captarisi melodiile noi compuse pe texte ce apartin maestrului Horatiu Malaele, vor intregi universul in care spectatorul va rade cu poftatimp de o orasi jumatate.
Editia Speciala a serii de 18 aprilie,va fi urmata de proiectia filmului „Funeralii Fericite“, o comedie cel il aduce in prim plan pe Horatiu Malaele atat in ipostaza de actor, cat si in cea de regizor. Spectatorii vor beneficia in mod gratuit de vizionarea peliculei.
Filmul ilustreaza o lume populata de personaje ciudate in care comedia neagra imbina satira sociala cu drama psihologica, pe muzica marelui compozitor Vladimir Cosma.
Biletele pentru avanpremiera spectacolului ”Editie Speciala” au fost puse in vanzare la pretul general de 65 leisi pot fi achizitionate de la casa de bilete a locatiei Cinema PRO sau online de pe www.ticketnet.ro.
Bilete: http://www.ticketnet.ro/event.php?id=11037
Facebook Event: https://www.facebook.com/events/365887853812051/

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

1 COMENTARIU

  1. Ar fi fost interesant daca Bogdan Malaele ii calca pe urmele lui Horatiu, dar din ce am inteles joaca impreuna doar ocazional. Nu el terminase Regia? Sau poate Cristian… stiu sigur ca unul din ei era student la Regie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here